نیاز به ذخیره کیت تشخیصی داریم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیما سادات لاری درباره تست‌های تشخیصی کرونا گفت: کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا شامل افراد سرآمدی است که دانسته‌ها و تجربه‌های دنیا را دریافت کرده و معتبرترین پروتکل‌ها را اعلام می‌کنند. با سیاست‌های این کمیته علمی، تست‌های کرونا هدفمند شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: هر شخصی که علامت مشکوک به کرونا را داشته باشد، افراد بالای ۶۰ سال، خانم‌های باردار و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند باید تست بدهند. همچنین زندانی‌ها یا افراد در تماس نزدیک با آنها، معتادان متجاهر و افرادی که تماس نزدیک با آنها دارند و اتباع خارجی باید تست بدهند. بنابراین تست‌ها هدفمند شده و کمبودی در زمینه کیت‌های تشخیصی در حال حاضر وجود ندارد.

وی افزود: یکی از ابزارهای مهم برای انجام تست‌های کرونا و غربالگری‌ها، کیت تشخیصی است. در حال حاضر بیشتر کیت‌های تشخیصی کرونا از منابع داخلی تامین می‌شود، هرچند اکنون کیت تشخیصی به میزان نیاز موجود است، اما نیاز داریم که برای ماه‌های آینده کیت‌های تشخیصی را ذخیره کنیم تا آرامشی از این نظر ایجاد شود. روزانه حدود ۲۰ هزار کیت تشخیصی در کل کشور در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا لاری در پایان درباره تست‌های سرولوژی گفت: تشخیص بیماری از طریق تست‌های PCR انجام می‌شود. تست‌های سرولوژی برای مطالعات اپیدمیولوژیک و مدل‌سازی ارزش دارد، خیلی نمی‌توان روی آمارهای تست‌های سرولوژی به صورت قطعی حساب کرد. اگر افراد هر کدام از چهار نوع بیماری ناشی از خانواده ویروس کرونا را گرفته باشد، ممکن است در این تست نشان داده شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.