۱۱ داروساز در راه خدمت به مردم بر اثر کرونا جان باخته‌اند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد باقر ضیاء گفت: در دوران کرونا داروخانه ها به دلیل اینکه در خط اول مواجهه با بیماران برای تامین داروهای مورد نیازشان هستند در معرض خطر ابتلا به کرونا بودند اما با وجود این حتی در روزهای تعطیل هم به صورت شبانه روز بدون وقفه و بدون هیچگونه چشم داشتی خدمت کردند و در این میان تاکنون ۱۱ داروساز در این راه خدمت به مردم جان باخته اند که به خانواده های این عزیزان تسلیت عرض می کنم. در کل داروسازان با وجود تمام شرایط سختی که در این وضعیت حاکم بوده سعی کردند که خدماتشان را ادامه دهند.

رئیس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: تحریم ها بر روی تامین داروها اثر گذاشته اما داروخانه ها به خوبی مدیریت کردند و با موجودی داروهای داخلی به شکلی عمل کردند که تاکنون مردم در مضیقه قرار نگرفتند. عملکرد همکاران ما در شرکت های دانش بنیان بسیار عالی بوده است در حال حاضر در بسیاری از شرکت های دانش بنیان داروسازی همکاران به تحقیقات بسیار خوبی در مورد واکسن کرونا و حتی داروهای مبارزه با کرونا رسیده اند.

وی افزود: داروخانه ها لوازم بهداشتی و لوازم جانبی نظیر دستکش و مواد ضدعفونی کننده را تا جایی که در اختیارشان قرار گرفته به مردم عرضه کرده اند و به شکل عالی آن را مدیریت کردند ولی در مورد توزیع ماسک مشکلاتی وجود داشته که این ربطی به داروخانه ها نداشته و بیشتر ناشی از عدم تعادل در عرضه و تقاضا بوده است. قرار بر این شده است که تولید ماسک و توزیع و قیمت آن را متوازن کنند که ما منتظر هستیم و آماده هرگونه همکاری در این رابطه هستیم.

ضیاء گفت: داروسازان یکی از مظلوم واقع شده های گروه پزشکی هستند. حجم کاری آنها عظیم است و از صبح تا شب مشاوره های دارویی می دهند، متاسفانه بسیاری از کمبودها نظیر کمبود دارو یا مشکلاتی در توزیع ماسک و نارسایی های سیستم مدیریتی و یا مشکلات شاید ناشی از تحریم ها و سایر مشکلات همه به ناحق به پای داروخانه ها نوشته می شود ولی واقعیت این است که همکاران ما تا آنجایی که توانستند وضعیت را مدیریت کردند.

رئیس انجمن داروسازان ایران خاطرنشان کرد: تعرفه های ما از طریق دیوان عدالت اداری مورد بی مهری قرار گرفته است ما منتظر هستیم وزارت بهداشت تعرفه ما را اعلام کند و این حق را به داروسازان برگرداند. تعرفه داروسازی حیثیت داروسازان است و داروسازان براحتی نمی توانند از این موضوع کوتاه بیایند مسئله ریالی آن مطرح نیست مسئله این است که در مقابل مسوولیتی که دارند و در مقابل خدماتی که ارائه می دهند مثل تمام دنیا باید تعرفه شان را دریافت کنند این را انتظار داریم وزارت بهداشت در اسرع وقت را اعلام کند.

وی با اظهار نارضایتی درباره عملکرد بیمه ها در برابر داروخانه ها گفت: نارسایی هایی که در سیستم بیمه است از قبیل عدم پرداخت مطالبات داروخانه ها و تاخیرهای بسیار طولانی، نقدینگی در داروخانه ها را دچار آسیب و در نهایت تامین دارو را با مشکل مواجه می کند انتظار داریم بعد از سالها این بیماری مزمن را حل کنند. بیمه ها مخصوصا بیمه سلامت در بعضی موارد به قرادادهای خود پایبند نبوده اند.

ضیاء در مورد نسخه الکترونیک گفت: ما از طرح نسخه الکترونیک دفاع می کنیم اما باید زیرساخت های آن مهیا شود الان به شکل بسیار خامی می خواهند آن را اجرا کنند و این اجرا به صورت ناقص قطعا با شکست مواجه خواهد شد انتظار داریم سریعا زیرساخت ها را مهیا کنند و سامانه یکپارچه ایجاد کنند، همکاری بیمه سلامت در این مورد اصلا قابل قبول نیست و با وجود جلسات مکرری که با آنها داشتیم هنوز به یک تفاهمی که قابل قبول باشد نرسیدیم انتظار داریم در این مورد مسوولین بیشتر عنایت داشته باشند.

به گزارش سلامت نیوز رئیس انجمن داروسازان ایران در پایان اضافه کرد: در مورد رشته داروسازی هجمه های زیادی را طی یکی دو سال اخیر تحمل کرده ایم انتظار داریم در این مورد اجازه ندهند رشته داروسازی و این دانش اموختگان شریف که سال هاست خدمت می کنند مخصوصا بعد از انقلاب که با طرح ژنریک، سیستم دارویی کشور را نجات دادند حالا اینچنین مورد بی مهری های مختلف قرار گیرند، در مجموع به همکاران خسته نباشید می گویم و روز داروسازی را به آنها تبریک می گویم و ضمن تسلیت ایام سوگواری سید الشهدا برای داروسازان آرزوی سلامتی و برای خانواده های جان باختگان داروساز سلامتی و صبر آرزو می کنم.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.