ارائه خدمات بهداشتی و درمانی کووید۱۹ برای اتباع غیر ایرانی در ایران رایگان است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیما سادات لاری گفت: اعتقاد جمهوری اسلامی ایران به ایجاد سلامتی پایدار در کشور باعث شده که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به اتباع غیرایرانی مانند هموطنان ایرانی و برابر باشد و دید والای مسئولان نظام به ارزش‌های انسانی، دینی و کرامت انسان‌ها باعث تداوم خدمات رسانی به این جمعیت است.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت ایجاد سلامت پایدار در کشور، اتباع غیرایرانی نیز مانند جمعیت اتباع ایرانی تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی کووید ۱۹ قرار گرفته و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی کووید۱۹ به آنان در ایران رایگان است، در این زمینه، دو شیفت پرسنل بهداشتی و درمانی در مهمانشهرها و پایگاه‌های ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمان به پناهندگان و اتباع غیر ایرانی از اسفند ۹۸ مستقر شده است. همچنین غربالگری افراد با خطر بالای ابتلا و ثبت اطلاعات آنها انجام می‌شود.

وی افزود: در این زمینه نشست‌های کارشناسی و فنی با سازمان‌های مسئول در زمینه غربالگری کووید ۱۹ در جمعیت پناهندگان و مهاجران غیر ایرانی برگزار شده و دستورالعمل مراقبت و مدیریت کووید ۱۹ در مهمانشهرها و اتباع غیر ایرانی ادغام با جمعیت‌های ایرانی تدوین شده است، تلاش‌ها برای جلب حمایت سازمان‌های کمک کننده بین المللی جهت تامین نیازهای بهداشتی این جمعیت از اسفند ۹۸ انجام شده است. همچنین نظارت کامل بر عملکرد مدیریت مهمانشهرها و شورای مهمانشهر در رابطه با حفظ شرایط بهداشتی انجام می‌شود. فرآیند نمونه گیری در مهمانشهرها تسهیل شده است.

لاری گفت: جمهوری اسلامی ایران به دلیل برخورداری از موقعیت خاص جغرافیایی در چهار دهه گذشته پذیرای خیل عظیم مهاجران و پناهندگان از کشورهای دیگر و به خصوص از کشور افغانستان است. بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور، حدود یک میلیون پناهنده در کشور ما ساکن هستند که فقط حدود ۴ درصد از این افراد در مهمان‌شهرهای رسمی وزارت کشور ساکن شده و ۹۶ درصد پناهنده دیگر بر خلاف سایر کشورهای میزبان جمعیت پناهنده به صورت ادغام با جمعیت ایرانی و در مناطق شهری و روستایی ساکن شده‌اند. طبق تخمین‌های آماری در حدود ۲ تا ۲.۵ میلیون مهاجر غیرمجاز هم در کشور ساکن هستند.

به گزارش ایرنا سخنگوی وزارت بهداشت در پایان اضافه کرد: با توجه به وضعیت بهداشتی و درمانی جمعیت پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران، نیازهای بهداشتی این جمعیت از ابتدای ورود در اولویت کاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران بوده و همیشه در جهت ارتقای شاخص بهداشتی در این جمعیت برنامه ریزی می‌شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.