اجرای نسخه الکترونیک، بدون الزام با راهکارهای تشویقی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در نشست مشترک سازمان تامین اجتماعی و نظام پزشکی که با حضور روسا و مدیران ارشد هر دو سازمان برگزار شد در ابتدا محمد رضا ظفرقندی با تاکید بر استفاده از تکنولوژی های روز و فناوری های نوین در حوزه سلامت گفت: باید زیرساختهای فنی، زمان و هماهنگی های مورد نیاز مد نظر قرار گیرد و سازمان نظام پزشکی با کلیات موضوع کاملا موافق است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: در بررسی های انجام شده توسط کارشناسان سازمان نظام پزشکی، فواید متعددی برای طرح لحاظ و به اسناد بالادستی نیز اشاره شده است، از آنجا که این طرح قانونی و منطقی است باید به شیوه موافقت و مشارکت حداکثری ذینفعان و بدون الزام اجرا شود، امیدواریم کارهای اجرایی این پروژه علمی و تاثیرگذار با هماهنگی سازمان نظام پزشکی و در بستر زمان مناسب به انجام رسد.

در ادامه مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیز به اهمیت نسخه الکترونیک در بسترسازی مناسب و به فرجام رسیدن پرونده الکترونیک سلامت اشاره کرد و گفت: طرح نسخه الکترونیک و اجرای سیاستهای کلان حاکمیتی بالادستی و حرکت در جهت منافع عمومی است. لذا سیاستهای اجرایی سازمان تامین اجتماعی در به ثمر رسیدن نسخه الکترونیک مبتنی بر سیاست های تشویقی با تمهیداتی نظیر پرداخت سریع تر و راه اندازی سامانه های کاربردی ساده برای همراهی و همدلی همه جانبه با پزشکان است.

وی افزود: طبیعتا رضایت پزشکان به عنوان اصلی ترین و تاثیرگذارترین ارکان این طرح باید در نظر گرفته شود، در این طرح اگر پزشکان کلینیک ها یا بیمارستان ها خود سامانه های مجازی داشته باشند می توانند آنها را به سامانه مجازی سازمان تامین اجتماعی متصل و از دوباره کاری پرهیز کنند و چنانچه سامانه مجازی مستقل ندارند از سامانه سازمان تامین اجتماعی استفاده نمایند.

سالاری به راهکارهای تشویقی این طرح اشاره کرد و گفت: در روش های تشویقی این طرح 80 درصد پرداختی به پزشکان در همان روز واریز و اگر علاوه بر نسخه الکترونیک از امضای الکترونیک هم استفاده شود، 95 درصد سهم پزشک همان روز واریز خواهد شد، سازمان تامین اجتماعی قصد برخورد ضرب الاجلی با موضوع به این مهمی را ندارد و دفترچه های بیمه تامین اجتماعی همچنان چاپ خواهد شد و با روشهای تشویقی فوق الذکر بصورت تدریجی به اهداف طرح دست خواهیم یافت، بدیهی است پزشکان به صورت برخط از وجود مشکلات در نسخه ها یا کسورات احتمالی نیز مطلع شده و با شیوه پرداختی پیشگفت طرح نسخه الکترونیک محقق خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: برای این که پزشکان متحمل مشکلات مالی نشوند سازمان تامین اجتماعی طرح پرداخت وام 40 میلیون تومانی تسهیلات خرید تجهیزات بانک رفاه کارگران را در دستور کار دارد که بدون ضامن به پزشکانی که دراین طرح مشارکت کنند اعطاء خواهد شد.

در ادامه حمیدرضا صفی خانی مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی نیز به لزوم حمایت سازمان نظام پزشکی از این طرح اشاره کرد و گفت: همراهی و حمایت از طرح نسخه الکترونیک و امضای الکترونیک یک نقش کلیدی است و پیشنهاد می شود راهکارهای تشویقی بیشتر برای به ثمر نشستن این طرح بویژه پرونده الکترونیک بصورت مشترک تدوین شود.

محمد جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی نیز بیان کرد: باید مشوق های جدیدی برای مشارکت بخش خصوصی در نظر گرفته شود که پیشنهاد اول سازمان نظام پزشکی خرید راهبردی خدمات است، از طرفی می توان با بهینه سازی و کاهش هزینه ها در بخش های مختلف در زمینه زیرساخته ها و هزینه های جاری سرمایه گذاری نمود .

وی افزود: نکته بسیار مهم دیگر تامین منابع پایدار برای این سنجش است که باید با همکاری سازمان تامین اجتماعی و سایر نهادها از جمله مشارکت سازمان نظام پزشکی به آن دست یافت، یکی از مشکلات موجود این است که بخش خصوصی برای تامین هزینه های طرح ممکن است آمادگی لازم را نداشته باشد و باعث بروز مقاومت شود که با اعطای تسهیلات این امکان میسر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در پایان این نشست طرفین بر تشکیل کارگروه اقدامات مشترک اجرایی و تدوین تفاهم نامه دراین زمینه موافقت کردند و مقرر شد مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در جلسه وبیناری خود با مدیران شورای هماهنگی استان های کشور به پرسش ها و انتقادات احتمالی پاسخ دهد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.