آمار بیماری کرونا در استان تهران کماکان صعودی و روبه افزایش است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا زالی گفت: آمار بیماری کرونا در استان تهران کماکان در شاخه صعودی و روبه افزایش تست به شکلی که ما در طول ۲۴ ساعت گذشته رکورد جدیدی در میزان بستری جدید در استان به ثبت رساندیم و ۱۸۲۰ بیمار جدید در تهران در ۲۴ ساعت قبل بستری شدند که ۲۰۲ نفر از آنها مستقیما در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

وی افزود: با این احتساب کلیه موارد بستری در ۱۰۵ بیمارستان استان  تهران ۸۲۳۰ بیمار است که ۲۰۱۰ نفر از آنها در ICU بستری هستند. با توجه به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۳۰ بیمار مجموعا از بیما ستان‌های تهران ترخیص شدند و با توجه به عدد ۱۸۲۰ رکورد روزانه مشاهده می‌کنید که تعداد بستری جدید ما از موارد ترخیصی فزونی دارد و این نشان دهنده بالا بودن سطح  اشباعی بیمارستان‌ها است پس کماکان رو به صعود هستیم و هنوز به قله و آمار همگن و متوازن نرسیده‌ایم و پیش‌بینی ما تکرار این الگو تا اواسط هفته آینده است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران تاکید کرد: در بخش مراجعین سرپایی که اولین شاخص اصلاح پذیر ما است کماکان عدد ما ۱۵ هزار و ۸۰۰ بیمار است که اگر سهم بخش خصوصی را هم در نظ بگیریم عدد فراتر هم خواهد رفت. مستحضرید که تا زمانی که شاخص سرپایی ما به عدد منطقی تر و روند افولی نزدیک نشود کماکان سایر شاخص‌ها هم افزایشی خواهند بود.

زالی گفت: نکته مهم که این هفته جلب توجه می‌کند این است که باز توزیع مراجعین سرپایی ما به بخش درمانی نسبت به بخش بهداشتی بیشتر شدند که دو دلیل دارد. اولین موضوع این است که ممکن است الگوی بیماران به سمت بدحال تر شدن رفته باشد و یا به دلیل فعال شدن مطب‌ها بار مراجعه به مراکز بهداشتی تغییر کرده است. به نظر می‌رسد شرایط اول بیشتر به واقعیت نزدیک باشد و الگوی مراجعه بیمارستانی مشخص میکند بیمارانی که بستری می‌شوند حال وخیم تری دارند.

به گزارش ایسنا زالی در پایان اضافه کرد: در طول روزهای اخیر مجددا الگوی خانوادگی بیماران رو به افزایش است. تنها شاخصی که نسبت به هفته گذشته کاهش یافته میزان مراجعین و بستری زیر ۱۰ سال بوده است اما در گروه سنی ۳۰ تا ۷۰ سال افزایش آمار مبتلایان را داریم. متاسفانه ۸۵ درصد مرگ و میر در استان تهران در طول هفته اخیر مربوط به سنین بالاتر از ۵۵ سال بوده است و ۵۴ درصد بستری هم مربوط به گروه سنی ۵۵ سال به بالا بوده است یعنی کماکان بالاترین میزان بستری و مرگ و میر مربوط به ابتدای کهنسالی است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.