با کمبود ارز ترجیحی در حوزه دارو مواجه هستیم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، همایون سامه یح گفت: در حال حاضر ارز ترجیحی که باید در شش ماهه اول صرف واردات دارو میشد حدود دو ماه پیش به طور کلی پرداخت شده و پس از آن با کمبود ارز ترجیحی در حوزه دارو مواجه شدیم. بالطبع کارخانه ها مجبور شدند برای واردات دارو از ارز آزاد استفاده کنند یعنی با ارز 27 هزار تومانی وارد کنند به همین دلیل هم با افزایش قیمت دارو در کشور مواجه بودیم.

وی افزود: از طرف دیگر بیمه تا حدی از هزینه هایی دارویی را متقبل می شود و ما بقی را خود مردم باید پرداخت کنند و این موضوع باعث می‌شود فشار مضاعفی بر مردم وارد شود، از طرف دیگر کارخانجات به نوعی بنگاه های اقتصادی به شمار می آیند بنابراین قیمتی که برای دارو های تولیدی خود در نظر می گیرند، همراه با سودی است که باید نصیب شان شود.

به گزارش فارس عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان اضافه کرد: در چنین شرایطی کارخانه های داروسازی تلاش می کنند دارو هایی را تولید کنند که خیلی پر مصرف هستند. چون اگر دارو های کم مصرف را تولید کنند و به آن ارز اختصاص بدهند کار خانه متضرر می شود، اداره کل و معاونت دارویی وزارت بهداشت مطمئنا بر ارز های ترجیحی نظارت دارند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.