امکانات درمانی به صورت عادلانه در کشور توزیع نشده است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد صالح جوکار با اشاره به وضعیت امکانات درمانی و پزشک متخصص در حوزه انتخابیه خود گفت: متاسفانه شاهد هستیم که امکانات درمانی به صورت عادلانه در کشور توزیع نشده است و عمده امکانات درمانی، تجهیزات، نیروی انسانی و پزشکان متخصص در تهران متمرکز شده اند. این وضعیت سبب نارضایتی مردم در راستای دسترسی به پزشک و تجهیزات درمانی در نقاط مختلف کشور شده است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس اظهار کرد: غالبا افراد در شهرستان های مختلف از امکانات درمانی برخوردار نیستند. از شهرستان ها به مراکز استان ها مراجعه می کنند و با کمبود امکانات در مراکز استان ها نیز باید به کلانشهرها مراجعه کنند. این امر سبب شده تا هزینه های جانبی افراد بعضا از هزینه های درمانی آنان بیشتر شود.

وی افزود: از سوی دیگر علاوه بر هزینه های جانبی، هزینه درمان در بخش خصوصی نیز که بعضا تعرفه های مصوب در آن رعایت نمی شود، به مردم تحمیل می گردد. ما بایستی برابر با آمایش سرزمینی و ظرفیت های هر منطقه نسبت به توزیع امکانات درمانی و تجهیزات پزشکی اقدام کنیم. حتی نوع بیماری منطقه ای نیز در توزیع امکانات و پزشکان باید مورد توجه قرار گیرد. مثلا ما در برخی نقاط شاهد گستردگی بیماری سرطان هستیم که باید امکانات و پزشکان متخصص مربوط به این بیماری در این منطقه حضور داشته باشند.

به گزارش ایسنا جوکار در پایان گفت: متاسفانه ما هنوز یک بانک اطلاعاتی راجب بیماری های فراگیر در هر منطقه نداریم تا متناسب با آن برای درمان  و تامین امکانات و پزشک متخصص در هر منطقه برنامه ریزی کنیم. خیرین در این حوزه خیلی خوب پای کار بودند اما آنچه که مشخص است عدم انجام تعهد دولت است. برخی از پروژه ها که ۵۰ درصد با خیر و ۵۰ درصد با دولت بوده است، شاهدیم که خیرین تا ۹۰ درصد کار کرده اند اما دولت به تعهد ۱۰ درصدی خود هم عمل نکرده است. اگر دولت به تعهدات خود عمل کند قطعا انگیزه خیرین نیز بیشتر خواهد شد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.