امنیت ومطالبه عدالت ( پیرامون سوقصد علیه دختران دبیرستانی در قم و...)
- یادداشت وارده به قلم دکترخلیل امیرزاده، متخصص بیهوشی ومراقبت های ویژه وحقوقدان
یکی از شاخص های تکراری و مهمی که نقل محافل میباشد، مقوله امنیت است و بهواقع هم موقعی که حاکمیت اراده می نماید سارق، مخل، تروریست، قاتل و... به چشم زدنی دستگیر می شوند. در ماجرای فوق، همچون اسید پاشی ها ما چندان واکنشی جدی و رسمی بهغیر از وزارت بهداشت را مشاهده نمی کنیم. این در حالی است که وفق ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ این اعمال مصداق بارز افساد فی الارض می باشند:

پایان پیام/
مطالب مشابه
-
سیلها شایعترین فاجعه طبیعی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه هستند و گاهی تاثیرات ویران کنندهای دارند. تاثیرات آنها بر سلامتی در بین جمعیتهای مختلف به دلایل مربوط به آسیبپذیری جمعیت و نوع رویداد سیل متفاوت است...
-
پزشکان و قانون: همه چیز از ۱۹ آذرماه امسال شروع شد. روزی که هنرستان دخترانه نور شهر قم، نقطه آغاز مسمومیتهای سریالی دانشآموزان دختر واقع شد و ۱۸ دانشآموز پس از مسمومیت، توسط اورژانس به مراکز درمانی این شهر منتقل شدند. چند روز بعد و در تاریخ سهشنبه ۲۲ آذر ماه دوباره ۵۱ نفر دیگر از دانشآموزان در همان هنرستان نور دچار مسمومیت شدند که تکرار این حادثه والدین دانشآموزان را بسیار نگران کرد. در ادامه این مسمومیتهای عجیب به قم و دانشآموزان دختر محدود نماند و در بروجرد، اردبیل و تهران نیز تکرار شد. قسمت بد ماجرا آنجاست که این داستان هنوز هم در بعضی مدارس دخترانه قم ادامه دارد.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی
1 نظر
ناشناس
۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
مطالبه عدالت از سیستم قضایی مبتنی بر فقه امامیه و استناد به مواد افساد فی الارض در این موارد خاص که بانیان ان به یقین قلبی خروج از دین دختران ایرانی چنین اقداماتی میکنند، بلا وجه است چرا که مطابق قوانین بالادستی دختران ایرانی که خط مقدم جنبش اخیر بوده اند محقون الدم هستند.