اجرای طرح جایگزینی بیمارستان های فرسوده وزارت بهداشت
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهروز رحیمی، در مراسم افتتاحیه هشتمین کنگره تخصصی و پنجمین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات که روز چهارشنبه در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار شد گفت: در ارزیابی کارکرد حکمرانی موفق هر کشور، سلامت نقش مهمی ایفا می‌کند و بزرگترین سرمایه اجتماعی هر کشور محسوب می‌شود که ناشی از رفتار علمی و عمیق است و نیاز به زیرساخت امن دارد.

وی از بیمارستان به عنوان یک موجود بسیار زنده نام برد و افزود: ۵۰ هزار تخت بیمارستانی در دست ساخت است که در دو سال اخیر ۱۵ هزار تخت از این تعداد تحویل داده شده و این جهاد ادامه دارد، از این تعداد ۱۰ هزار مورد تخت برای تهران در نظر گرفته شده که تاکنون ۳۰۰۰ تخت آن تحویل داده شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت یکی از اقدامات دولت سیزدهم را توجه به زیرساخت‌های نظام سلامت و ارتقای سرانه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی اعلام کرد و گفت: در همین راستا به منظور نوسازی و بهسازی بیمارستان‌های فرسوده در نظر داریم طرح بیمارستان‌های جایگزین و بازسازی زیربنای بیمارستان‌ها را آغاز کنیم که برای اجرای اولیه این طرح ۴۰۰ بیمارستان مدنظر وزارت بهداشت است.

رحیمی تصریح کرد: البته بهداشت و درمان در کنار یکدیگر مفهوم سلامت را معنا می‌کنند، بیش از ۴ هزار پروژه بهداشتی نیز در کشور احداث است که ٢ هزار پروژه از این تعداد تحویل داده شده است. زیرساخت‌های بهداشتی به میزان بیمارستان سازی می‌تواند امیدآفرینی کند، پیوستگی فرایند در هر دو حوزه نیاز است و افرادی که به بیمارستان سازی توجه می‌کنند باید به حوزه بهداشت نیز توجه داشته باشند.

وی با اشاره به توجه به موضوع هوشمند سازی بیمارستان‌ها در کشور اظهار کرد: پیروی از تکنولوژی صرفاً به معنای هوشمندسازی نیست بلکه باید فرایندها و خدمات همراستا با هم هوشمند شوند. فارغ از توان فنی، مهندسی، علمی، پزشکی و مدیریتی، خروجی یک بیمارستان هوشمند باید کمتر شدن میزان بیماری، تعداد بیماران و کاهش عفونت و عوامل بیماری‌زا باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: در کنار لزوم توجه به مکان جغرافیایی، بافت فرهنگی و خرده فرهنگ‌ها و مؤلفه‌های پدافند غیرعامل در صنعت بیمارستان سازی، باید در نظر داشت به منظور اینکه بیماری بهبود یابد، پزشکی خوب خدمات ارائه دهد، پرستاری خوب مراقبت کند و خانواده‌ای به آرامش برسد نقش جامعه مهندسان بسیار پررنگ و قابل احترام است.

به گزارش مهر رحیمی در پایان از افتتاح پروژه‌های درمانی در شهریار، اسلامشهر، ورامین، شهر ری و پیشوا تا پایان سال و احداث بیش از ۵۰۰ پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی با همت خیرین در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.