جرائم دخانیات بازدارندگی لازم را ندارند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بهزاد ولی‌زاده گفت: کودکان و نوجوانان هدف صنایع دخانی هستند و قوانین ضعیف باعث می‌شود همین گروه‌ها مورد آسیب قرار بگیرند. صنایع دخانی با مصرف منابع بسیار موجب ازدیاد مرگ‌ها می‌شوند و به محیط‌ زیست آسیب می‌رسانند، بنابراین بحث جرائم اهمیت بالایی دارد.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت گفت: قانون جامع مبارزه با دخانیات در سال ۱۳۹۸ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، هر سه سال یک‌بار این جرائم باید به‌روزرسانی شوند. در سال ۱۳۹۸ جرائم تبلیغات به حدود ۴۴ میلیون تومان، جرائم فروش بدون پروانه به حدود ۲۶ میلیون تومان، جریمه فروش به افراد پایین‌تر از ۱۸ سال به ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و جریمه مصرف دخانیات در اماکن عمومی به ۸۷ هزار تومان رسیده بود.

به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: مسئولیت اجتماعی بسیار اهمیت دارد، فروشندگان دخانیات باید بدانند عرضه و فروش محصولات دخانی به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است و مرجع قضایی باید اجازه و پروانه فروش را از افراد متخلف بگیرد. وزارت بهداشت سامانه ۱۹۰ را به مردم معرفی کرده است که شکایات بهداشتی را گزارش کنند، برخی واحدهای صنفی متخلف به قانون تمکین نمی‌کنند و اعتراض به نظارت‌ها هم دارند که این موضوع باید رسیدگی شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.