آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ به کلان مناطق آمایشی واگذار شد
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی از واگذاری برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ به کلان مناطق آمایشی دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی کدخدازاده گفت: از معاونان آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خواسته شده است که برنامه زمانبندی خود را جهت برگزاری آزمون صلاحیت بالینی در سال ۱۴۰۴ را حداکثر تا ۲۲ اسفند به دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی ارسال کنند.
وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی، ارزیابی توانمندی دانشجویان دوره دکتری عمومی دندانپزشکی به گونهای است که به تنهایی و بدون داشتن یک راهنما و ناظر بتوانند به درمانهای تشخیصی و درمانی اقدام کنند، آیین نامه آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی مصوب شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی نیز از ابتدا براساس کلان منطقه ای بودن طراحی شده بود و به دلیل اینکه دانشگاه های مختلف در اجرا دچار مشکل شده بودند تصمیم گرفته شد که برای سال ۱۴۰۴ آزمون به صورت کلان منطقه ای برگزار شود.
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی خاطرنشان کرد: به طور نمونه در آزمون اخیر به دلیل مشکلات آب و هوایی، برخی از دانشگاه ها مانند اهواز، بوشهر و شیراز مشکلی برای برگزاری آزمون نداشتند و در مقابل دانشگاه های اردبیل و ارومیه به دلیل برودت هوا مجبور به تعویق آزمون شدند، بی شک این آزمون در کنار اعتبارسنجی و اعتباربخشی دانشکدههای دندانپزشکی، در ارتقای کیفیت آموزش، دانش و تجربه دانش آموختگان مؤثر خواهد بود.
فهرست کلان مناطق آمایشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور:
منطقه آمایشی ۱: دانشگاه های بابل، سمنان، شاهرود، گلستان، مازندران، گیلان
منطقه آمایشی ۲: دانشگاه های ارومیه، تبریز، اردبیل، دانشکده های مراغه، خوی، سراب، خلخال
منطقه آمایشی ۳: دانشگاه های کردستان، کرمانشاه، همدان، ایلام، دانشکده اسدآباد
منطقه آمایشی ۴: دانشگاه های اهواز، لرستان، دزفول، دانشکده های آبادان، شوشتر، بهبهان
منطقه آمایشی ۵: دانشگاه های شیراز، فسا، بوشهر، جهرم، لرستان، هرمزگان، یاسوج، دانشکده های گراش، لارستان
منطقه آمایشی ۶: دانشگاه های زنجان، قزوین، قم، اراک، البرز، دانشکده های خمین و ساوه
منطقه آمایشی ۷: دانشگاه های اصفهان، شهرکرد، کاشان، یزد
منطقه آمایشی ۸: دانشگاه های کرمان، زاهدان، رفسنجان، زابل، بم، جیرفت، دانشکده های ایرانشهر و سیرجان
منطقه آمایشی ۹: دانشگاه های مشهد، بیرجند، بجنورد، سبزوار، گناباد، تربت حیدریه، دانشکده های نیشابور، اسفراین، تربت جام، وارستگان
منطقه آمایشی ۱۰: تهران، شهیدبهشتی، ایران، ارتش، انستیتو پاستور ایران، بقیه الله «عج» جهاد دانشگاهی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، سازمان انتقال خون ایران، علوم توانبخشی، موسسه سرم سازی رازی، مرکز شهید رجایی. مهر
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید