بهره‌گیری وزارت بهداشت از ظرفیت رسانه و هنر برای ارتقای نظام سلامت
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی جعفریان در جلسه شورای اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت که در آن مستند «خون طلایی آمنه» به نمایش گذاشته شد با تأکید بر اهمیت ارتباط مؤثر با جامعه گفت: رسانه‌ها و تولیدات هنری می‌توانند در اجرای بهتر برنامه‌های ملی حوزه سلامت از جمله پزشکی خانواده و جوان‌سازی جمعیت، نقش مهمی ایفا کنند و در ارتقاء آگاهی عمومی و جلب مشارکت مردمی بسیار مؤثر باشند.

مشاور عالی وزیر بهداشت با اشاره به کمبود منابع و چالش‌های ارزی در کشور ادامه داد: در چنین شرایطی شورای اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت باید با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ابزارهای هنری و رسانه‌ای، در مسیر تقویت حوزه سلامت گام بردارد.

وی مستند خون طلایی آمنه» را نمونه‌ای موفق در این حوزه دانست و افزود: این مستند با برجسته کردن موضوع اهدای خون و حمایت‌طلبی مردمی به‌خوبی توانسته است پیامی مهم را به جامعه منتقل کند و الگویی برای سایر تولیدات رسانه‌ای در حوزه سلامت باشد.

به گزارش وبدا مستند «خون طلایی آمنه» در جلسه این هفته شورای اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت به نمایش درآمد و مورد توجه اعضای شورا قرار گرفت. این مستند روایت تلاش پزشکان برای نجات جان یک دختر جوان در بوشهر است که نیازمند نوعی خون نادر با نام «خون طلایی» بود؛ تلاشی که در نهایت به دلیل تحریم‌های بین‌المللی و تأخیر در ارسال خون از اسپانیا، بی‌نتیجه ماند و به مرگ آمنه انجامید. 

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.