۴۰۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی با تولید داخلی انسولین
دبیر ستاد زیستفناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با اشاره به آغاز به کار دو کارخانه پلاسما و همچنین حمایت از تولید داخلی انسولین گفت: با تولید داخلی این محصولات، ۴۰۰ میلیون دلار، ارزبری کشور کاهش خواهد یافت.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مصطفی قانعی در دومین نشست بیستوششمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و دارویی ایرانهلث گفت: نمایشگاه ایرانهلث ۱۴۰۴ با هدف همافزایی و نمایش یکپارچه توانمندیهای حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی کشور زمینهساز تعاملات بینالمللی، حمایت از تولید داخل و توسعه محصولات دانشبنیان خواهد بود.
وی با تأکید بر تلاش ایرانهلث برای نمایش یکپارچه ظرفیتهای حوزه سلامت کشور گفت: در نمایش دستاوردهای سلامت چند دستگی وجود داشت از این رو این نمایشگاه با هدف ایجاد همافزایی بستری مناسب برای دیده شدن توانمندیهای فناورانه کشور ایجاد شد، این نمایشگاه فرصتی برای حضور شرکتهای بینالمللی و معرفی توان داخلی به بازار جهانی است.
دبیر ستاد زیستفناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در این رویداد گفت: میز خدمت شرکتهای دانشبنیان برپا شده تا دغدغههای فناوران مطرح و حمایتهای مرتبط با قانون جهش تولید دانشبنیان تشریح شود و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز با هدف حمایت از ظرفیت علم و فناوری کشور در این رویداد حضور دارد.
قانعی با اشاره به هماهنگی میان دستگاههای مختلف از جمله وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه را نیازمند تعامل و همافزایی در سطح حاکمیتی دانست و تأکید کرد: بخش عمده توانمندیهای ما در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی نتیجه تلاش بیوقفه تولیدکنندگان داخلی است که اگر با یک سیاست منسجم همراه شود میتواند به گسترش حضور منطقهای شرکتهای دانشبنیان منجر شود.
وی به ظرفیتهای کشور در حوزه گردشگری سلامت نیز اشاره کرد و افزود: برای توسعه این حوزه نیازمند سازوکار مشخصی برای اعتباربخشی به مراکز درمانی و معرفی تخصصهای درمانی در یک سامانه شفاف هستیم.
دبیر ستاد زیستفناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در پایان کاهش ارزبری در حوزه واردات دارو و تجهیزات پزشکی را از دستاوردهای مهم برشمرد و توضیح داد: واردات دارو و مواد اولیه دارویی به ۱.۸ میلیارد دلار و تجهیزات پزشکی به حدود ۲ میلیارد دلار رسیده است که این میزان در سالهای اخیر روندی کاهشی داشته است.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید