ایمپلنت دیجیتال یکی از جدیدترین تکنیک‌های درمانی در دنیا
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مهدی سمیعی اعلام کرد: بیمارانی که به دلیل ترس از جراحی، خونریزی و یا نگرانی از فرآیند طولانی مدت درمان از کاشت دندان امتناع می‌کردند می‌توانند از این پس با شیوه‌های درمانی ایمپلنت دیجیتال در یک روز صاحب دندان جدید شوند.

این ایمپلنتولوژیست ادامه داد: ایمپلنت دیجیتال یکی از جدیدترین تکنیک‌های درمانی در دنیا محسوب می‌شود که خوشبختانه این روش در ایران همگام با پیشرفته‌ترین کشورهای جهان به شکل کاملاً حرفه‌ای انجام می‌شود، روشی که در آن دیگر نیازی به جراحی باز، خونریزی و بخیه نیست.

وی افزود: در ایمپلنت دیجیتال ابتدا دهان توسط CBCT "رادیوگرافی سه بعدی" اسکن شده و سپس تمام اطلاعات نظیر شرایط استخوان، وضعیت سینوس و عصب‌ها ارزیابی شده و با توجه به اطلاعات گرفته شده گاید جراحی توسط پرینتر سه بعدی طراحی می‌شود. محل کارگذاشتن ایمپلنت به وسیله حفره‌ای که در این گاید تعبیه شده به طور دقیق مشخص شده و همه اندازه گیریها و ارزیابی‌های دیجیتال با دقت بسیار بالا امکان هرگونه خطایی را به حداقل رسانده و در نتیجه موفقیت ایمپلنت را به حداکثر می‌رساند. هرچند که در شیوه‌های سنتی کاشت ایمپلنت هم مهارت ایمپلنتولوژیست مانع ایجاد هرگونه مشکلی می‌شود ولی در این تکنیک احتمال بسیاری از مشکلات به صفر می‌رسد.

سمیعی گفت: درواقع اجزای ایمپلنت ساخته شده متناسب با شرایط خود بیمار موجب بهبود سریع‌تر شده و پیچیدگی‌های درمانی را کاهش می‌دهد، در ایمپلنت دیجیتال از آنجایی که درمانگر کاملاً از وضعیت زیر لثه مطلع است نیاز به برش طولی زیاد ندارد بلکه تنها با استفاده از پانچ بافتی ایمپلنت را وارد استخوان می‌کند.

این جراح تصریح کرد: در روش‌های سنتی پس از کاشت ایمپلنت دو تا چهار ماه زمان لازم است تا پایه به استحکام لازم برسد و پس از آن روکش و یا پروتز روی پایه تیتانیومی نصب می‌شود درحالی که در ایمپلنت دیجیتال در همان جلسه اول بلافاصله پس از کاشت پایه، روکش نیز نصب می‌شود، به طوری که بیمار حتی یک روز هم بدون دندان نخواهد ماند و این مسئله به خصوص در مورد ایمپلنت دندانهای جلویی که در دید قرار دارند بسیار رضایت‌بخش‌تر است.

به گزارش مهر وی در پایان اضافه کرد: صرف نظراز فاکتورهای سرعت در کاشت دندان، آنچه ایمپلنت دیجیتال را به عنوان یک شیوه درمانی محبوب و موفق مبدل کرده است جراحی کمتر تهاجمی در این روش است که البته همین امر باعث شده تا افراد در طول درمان کمتر دچار استرس و نگرانی شوند و درمان آرامش بخشی را نسبت به شیوه‌های کلاسیک تجربه کنند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.