امروزه هیچ نیازی به اعزام بیماران قلبی به خارج از کشور نداریم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در ادامه مسعود قاسمی به تشریح آخرین وضعیت تشخیص و درمان بیماری های قلبی عروقی در کشور پرداخت و گفت: یکی از ویژگی های کنگره تازه های قلب و عروق، تبادل نظر اساتید ایرانی و خارجی است.

وی افزود: امروزه هیچ نیازی به اعزام بیماران قلبی به خارج از کشور نداریم، در حال حاضر بیماران قلبی از کشورهای دیگر برای درمان به ایران می آیند که نشان از پیشرفت علمی پزشکی در کشورمان دارد.

رئیس بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق همچنین به دستاوردهای حوزه قلب و عروق در کشور اشاره کرد و گفت: این دستاوردها در حالی محقق می شود که لازم است بدانیم کشور با مشکلات زیادی مواجه است.

قاسمی به طرح ۲۴۷ که برای بیماران دچار انفاکتوس حاد قلبی اشاره کرد و افزود: این طرح یکی از طرح های موفق وزارت بهداشت برای نجات جان بیماران قلبی است، در طرح ۲۴۷، بیمار مستقیم تحت درمان آنژیوگرافی قرار می گیرد و یکی از روش های خیلی موفق در زمینه درمان بیماران قلبی است.

وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۵۱ بیمارستان کشور چنین بیمارانی را می پذیرند، ادامه داد: این بیماران در کمترین زمان ممکن می بایست آنژیوگرافی شوند و از این حیث این بیمارستان ها انتخاب شده اند.

رئیس بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق اضافه کرد : یکی از مشکلات بیماران قلبی، از دست رفتن زمان توسط خودشان است. در حالی که باید این آگاهی در کشور ایجاد شود که این قبیل بیماران می بایست هر چه زودتر تحت درمان قرار بگیرند.

در ادامه مسعود اسلامی دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق گفت: بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق ایران، از ۲۹ مرداد تا ۱ شهریور ۹۸ در سالن همایش‌های بین المللی برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ارائه جدیدترین دستاوردهای حوزه قلب و عروق در کنگره پیش رو، افزود: طی چهار روز برگزاری کنگره، کارگاه‌ها و میزگرردهایی با حضور میهمانان خارجی و اساتید برجسته از کشورهای آمریکای شمالی و اروپایی برپا خواهد شد.

دبیر علمی بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق به سن شیوع سکته‌های قلبی در ایران اشاره کرد و گفت: افرادی که در کشور دچار سکته قلبی می‌شوند، ۱۰ تا ۲۰ سال جوان‌تر از کشورهای اروپای غربی و آمریکا هستند، بیماران سکته قلبی در ایران بین ۴۰ تا ۵۰ سال هستند و حتی جوانان ۲۰ ساله‌ای داریم که دچار سکته قلبی می‌شوند اما تشخیص داده نمی‌شوند.

به گزارش مه اسلامی در پایان تاکید کرد: وضعیت درمان بیماران قلبی در کشور شرایط مطلوبی در مقایسه با کشورهای پیشرفته دنیا دارد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.