سطح بندی اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حمیدرضا صفی خانی درباره نمایشگر اپلیکیشن پرونده الکترونیک سلامت که در اختیار مردم قرار می‌گیرد، افزود: پرونده الکترونیک سلامت یک فرآیند است که باعث می‌شود وقایع سلامت مردم در بستری امن تبادل و قابل استفاده باشد. برخی از این اطلاعات را می‌توان با اجازه خود فرد در اختیار درمانگر قرار داد و برخی از این اطلاعات را به دلیل حفاظت از اطلاعات شخصی افراد، حتی نمی‌توان در اختیار خود شخص قرار داد. درباره بخشی که به عنوان نمایشگر پرونده الکترونیک سلامت در همه جای دنیا در اختیار خود فرد قرار می‌گیرد، بسیار احتیاط می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ادامه داد: بخش نمایشگر پرونده الکترونیک سلامت که در اختیار مردم قرار می‌گیرد، شامل دو قسمت است. یک قسمت ناشی از گردش اطلاعات درباره رفتار سلامت مردم است که به عنوان مثال به پزشک و داروخانه مراجعه می‌کنند و اطلاعات آنها روی پرونده قرار می‌گیرد که به هیچ عنوان روی اپلیکیشن موبایلی قرار نمی‌گیرد، زیرا اگر این اتفاق بیفتد بسیار نا امن می‌شود.

وی افزود: قسمت دوم بخش خود اظهاری افراد است که جزو خدمات ارزش افزوده پرونده الکترونیک سلامت محسوب می‌شود و همچنین شامل پیام‌های بهداشتی است که درجه امنیت آنها خیلی بالا نیست و می‌توان روی اپلیکیشن قرار داد.

وزیر بهداشت نیز امروز در حاشیه افتتاح اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) در دماوند گفت: از امروز پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان روی تلفن همراه قابل رؤیت خواهد بود و از این پس مردم با پیوستن به اپلیکیشن پرونده الکترونیک سلامت می‌توانند، اطلاعات مربوط به پرونده الکترونیک و موارد مربوط به سلامت خودشان را مشاهده و به نوبت گیری از مراکز درمانی اقدام کنند.

به گزارش ایرنا بیستم تیر ۹۸ بود که وزیر بهداشت از دسترسی مردم به بخشی از پرونده الکترونیک سلامت خود خبر داد و بیان کرد: پرونده الکترونیک سلامت بزرگترین ریل برای عبور و اجرای نظام ارجاع و پزشکی خانواده است. تا دو هفته آینده قابلیت دسترسی افراد به پرونده الکترونیک خودشان از طریق تلفن همراه فراهم می‌شود.

پرونده الکترونیک سلامت سرانجام پس از گذشت سال‌ها و تصریح قوانین پنجم و ششم توسعه در روز چهارم تیر ۹۸ با حضور رئیس جمهوری آغاز به کار کرد.

پرونده الکترونیک سلامت به گفته وزیر بهداشت، حرکت نمایشی نیست. وزیر بهداشت در مراسم رونمایی از این پروژه با حضور رئیس جمهوری گفته بود: استقرار پرونده الکترونیک سلامت اقدام بسیار عظیمی است که می‌تواند به عنوان انقلابی در نظام ارائه خدمت تلقی شود و خوشبختانه این طرح در مدت کوتاه و با تلاش شبانه روزی همکاران ما به نتیجه رسید، به گونه‌ای که حداقل ۷۵ میلیون ایرانی با کد ملی قابلیت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت را دارند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.