جنگ اقتصادی علیه ایران یک بی عدالتی سترگ و سوءاستفاده از قدرت است
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، "دنیل لاریسون" از سردبیران این نشریه آمریکایی در نوشتاری با عنوان "جنگ اقتصادی ناعادلانه" با اشاره به گزارشی تازه از آسوشیتدپرس در مورد تاثیر تحریم های آمریکا بر نایابی دارو در ایران گفت: دکتر آراسب احمدیان مدیر عامل بنیاد خیریه محک که از 32 هزار کودک بیمار زیر 16سال در ایران حمایت می کند در این خصوص می گوید: بزرگترین نگرانی ما بسته شدن کانال ها به سوی دنیای خارج است، تحریم های بانکی معاملات را مسدود کرده و از کمک های مالی خارج از کشور جلوگیری می کند. نقل و انتقالات پول به راحتی لغو می شود و این مشکل ناشی از تحریم های وزارت خزانه داری ایالات متحده است، در واقع ما در حال از دست دادن امیدمان هستیم، دارو باید قابل خریداری باشد، بودجه باید در دسترس باشد و خطوط اعتباری به روشنی در سیستم بانکی تعریف شوند."

درادامه مطلب درج شده در این نشریه آمریکایی دارای مواضع ضد جنگ، می خوانیم: پزشکانی که برای معالجه بیماران خود به داروهای وارداتی احتیاج دارند، می دانند که تحریم ها دلیل اصلی قطع دسترسی آنها به این منابع ضروری است. بیمارانی که از داروهای نجات بخش در زندگی خود محروم هستند، می دانند که به دلیل سیاست های ایالات متحده مجبور به ادامه زندگی بدون دارو هستند. در واقع ایرانیان می دانند دلیل بسته شدن این کانال ها به دنیای خارج چه کسی است و به طور مشخص این دولت ما است که این کار را با آنها انجام می دهد. وقتی برخی افراد تندرو با غرور و افتخار می گویند که تحریم ها "کار می کنند"، اینها کسانی هستند که از عقده انتقام جویی رنج می برند. بله تحریم ها جان انسان ها را می گیرند و نخستین قربانیان آنها بیماران و افراد آسیب پذیر هستند.

دولت ترامپ از این مشکل اطلاع دارد، اما قصد رفع آن را ندارد. "برایان هوک" رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا، پیش از این گفته بود: "بار شناسایی کانال های امن برای تحریم بر دوش ایالات متحده نیست. این وظیفه ایران است که یک سیستم مالی مطابق با استانداردهای بانکی بین المللی برای تسهیل فروش و تهیه کالاهای بشردوستانه ایجاد کند".اما واقعیت این است که کمتر شرکت خارجی وجود دارد که تمایلی به داد وستد با نظام بانکی ایران داشته باشد چرا که باید خطر نقض تحریم های ایالات متحده را بپذیرد.

در حالیکه ایالات متحده اصرار دارد که دارو و کالاهای بشردوستانه معاف از تحریم ها هستند، محدودیت در تجارت سبب شده بسیاری از بانک ها و شرکت ها در سراسر جهان از ترس اقدامات تنبیهی واشنگتن از همکاری با ایران دریغ کنند.

دولت ترامپ به خوبی می داند تحریم ها کانال های ایمن برای کالاهای بشردوستانه را بسته اند و اهمیتی هم نمی دهد. اما دولت واشنگتن نمی تواند نسبت به کمبود دارو در ایران بی تفاوت باشد و به جای آنکه گام مثبتی در این راستا بردارد، دیگری را مقصر این وضعیت بداند.

منتقدان تحریم ها برتأثیر این جنگ اقتصادی بر  توان دستیابی به کالاهای بشردوستانه تمرکز دارند، اما در وهله نخست نباید فراموش کنیم که ایالات متحده آمریکا به ناحق تجارت قانونی هر نوع کالایی را با ایران مسدود کرده است. ایالات متحده اقتصاد ایران را نابود می کند و تحریم ها ضربات سهمگینی به واحد پولی این کشور وارد کرده، مشاغل کوچک را ورشکسته و شمار زیادی را به بیکاری کشانده است. معافیت های بشردوستانه کار نمی کنند و جنگ اقتصادی یک بی عدالتی سترگ و سوءاستفاده از قدرت است. لذا این دولت آمریکا است که با این جنگ اقتصادی مرتکب جنایتی وحشتناک علیه مردم ایران شده و باید آن را متوقف کند.

به گزارش ایرنا امریکن کانسروتیو دوماهنامه‌ای است که توسط مؤسسهٔ ایده‌های آمریکایی منتشر می‌شود. این نشریه به طور کلی، نماینده یک صدای ضد جنگ و سلطهٔ نیروی نومحافظه‌ کار است.این مجله درسال 2002، توسط "اسکات مک کانل"، "پاتریک بیوکنن" و "تاکی تئودوراکوپولوس" در مخالفت با جنگ عراق تاسیس شد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.