رسانه‌ها و خبرنگاران از شاخص‌های پیشرفت و تمدن جامعه هستند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، طاهر موهبتی در مراسم روز خبرنگار ضمن تبریک این روز به خبرنگاران و گرامی‌داشت یاد و خاطره خبرنگاران شهید اظهار داشت: فرهیختگی هر جامعه به چند روش احراز می‌شود که تاریخ گذشته آن جامعه و رفتار و فرهنگ جامعه از جمله این موارد است. وضعیت حال حاضر نخبگان می‌تواند به عنوان فرهیختگی هر جامعه مورد توجه قرار گیرد.

مدیر عامل بیمه سلامت ادامه داد: رسانه‌ها و خبرنگاران از جمله شاخص‌هایی هستند که بر اساس آن می‌توان پیشرفت و تمدن جامعه را بررسی کرد، هرچه پیش می‌رویم رویکرد مسؤولان نسبت به خبرنگاران سخت‌تر می‌شود، سخت‌ترین و تلخ‌ترین سؤالات گاهی در حوزه سلامت مطرح می‌شود که ما باید این سوالات را پاسخ دهیم. مسؤولان باید این ظرفیت را غنیمت شمرده و از فضای رسانه استفاده کنند. مهم‌ترین پرسش این است که چگونه امکان گفت‌وگو را در جامعه فراهم کنیم. باید از نقد سازنده استفاده کرد این‌گونه نباشد که وقتی ما را نقد کردند خوشمان نیاید.

وی افزود: شغل خبرنگاری کهنگی ندارد و خبرنگار همیشه پویا است، لذا خبرنگار باید سرزنده و خلاق باشد و پل ارتباطی بین مسؤولان و مردم باشد. امروز به لحظه مطالب منتشر می‌شود و بازخورد آن را می‌بینیم امروز هر فردی پایگاهی برای رسانه کشور است، فضای مجازی با تمام نقدهایی که به آن وارد است اما زیبایی‌های خاص خود را دارد و ما را مقید می‌کند که در ساختار شیشه‌ای قرار بگیریم و بدانیم و قابل رصد هستیم.

موهبتی گفت: رفتارها باید اصلاح شود ولو با محدودیت‌هایی که فضای مجازی برای مسؤولان ایجاد می‌کند، به مرور زمان آثار فضای مجازی در رفتار مسؤولان و مطالبه‌گری مردم مشاهده می‌شود، خبرنگاران در مورد سختی‌هایشان معیشتیشان و مشکلات شغل خود کم می‌نویسند و کمتر دیده‌ایم در روز خبرنگار به مشکلات خبرنگاران پرداخته شود و مسؤولان تنها به ارائه اخبار اکتفا می‌کنند، سخت و زیان آور بودن کار خبرنگاری زمانی از دغدغه‌های نظام بیمه‌ای کشور بود، استقلال مالی و معیشت خبرنگار به استقلال قلم خبرنگار کمک خواهد کرد.

مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: ۸۰۰ میلیون بار مراجعه در کشور حوزه بیمه سلامت را به یکی از پرخبرترین حوزه‌های نظام سلامت تبدیل کرده است، شرایط امروز کشور سخت است و بیش از هر زمانی نیازمند همدلی هستیم، رئیس‌جمهور در سخنرانی اعلام کرد شرایط امروز از شرایط دوران جنگ سخت‌تر است.

به گزارش فارس وی در پایان اضافه کرد: نباید عاشق این باشیم که آبروی کسی را در فضای مجازی ببریم، تا خبری را مطمئن نیستیم نباید در جامعه تزریق کنیم، کمک کنیم فضای سالم ایجاد شود و گروهی که می‌تواند این فضا را ایجاد کنند و وحدت را در کشور ایجاد کنند رسانه‌ها هستند و باید به این موضوع کمک کنند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.