- رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور خبر داد
فوت بیمار مبتلا به کرونا در نیشابور
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور روز دوشنبه طی بیانیهای از فوت یک بیمار هفتاد ساله مبتلا به کرونا در این شهر خبر داد.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: یک نفر از این بیماران که دارای سن بیش از هفتاد سال بود شب گذشته فوت کرد که آزمایشات اولیه شواهدی مبنی بر ابتلای وی به کرونا را نشان میدهد، به منظور نهایی نمودن تشخیص بیماری، مراتب از طریق انستیتوپاستور، آزمایشگاه مرجع ویروس شناسی ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال پیگیری است که نتایج آن به زودی از طریق روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.
وی افزود: سایر بیماران بستری در بیمارستان تحت نظر بوده و علائم بالینی آنها روند بهبودشان را نشان داده و منتظر نتایج اولیه آزمایشات آنها هستیم که در صورت منفی شدن از بیمارستان ترخیص خواهند شد، شهروندان به پیام های آموزشی دانشکده علوم پزشکی و وزارت بهداشت توجه نمایند و با رعایت مسائل بهداشت فردی به جلوگیری از انتشار ویروس کمک نمایند.
به گزارش ایرنا علیرضا قامتی فرماندار نیشابور نیز گفت: اخبار مربوط به ورود کاروانی از قم به نیشابور صحت ندارد و اگر کسی اخباری در این زمینه دارد اطلاع دهد تا رسیدگی شود، تنها مرجع رسمی اخبار مربوط به مبتلایان به کرونا، وزارت بهداشت است و شهروندان اخبار را فقط از مراجع رسمی پیگیری کنند.
پایان پیام/
مطالب مشابه
-
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیان این که یکی از دغدغههای اصلی و اساسی ما اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیک در کشور است گفت: اولویت ما در وزرت بهداشت توسعه و تکمیل پروژه نسخهنویسی الکترونیک است که اجرای آن، نفع مردم و حوزه سلامت را به دنبال دارد.
-
بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۱۳ تیرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۰۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۲۲ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۵۶۴ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۴۰۴ نفر رسید.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی
1 نظر
ولی
۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۵:۳۵
بنام خدا گام به گام برای آمادگی آیا کورونا و اپیدمی ان یک بیوتروریسم هست؟ آیا این ویروس قوی شده،یا جامعهء ما کاهش ایمنی پیدا کرده است؟ آیا درجنگ باویروسی خطرناک،(شاید کم خطر!!) سربازان کیستند؟ ونیازمبرم برای جنگیدن وملزومات ان فراهم است؟ فرمانده سپاه کیست؟چقدر توانایی تکنولوژیک ویااستراتژیک دارد؟ آیا توان مدیریتی این فرمانده کافیست؟ وایشان اختیارات تام در این جنگ دارند یا نه؟ برایِ بسیج مردم برنامه چیست؟ امکاناتی به رایگان برایِ بسیجِ مردمی فراهم میباشد؟ تجهیزاتِ لازم: بیمارستانهای مخصوص بستری بیماران دستگاه تنفسی مخصوص برای مناطقِ در استانهاوشهرهای استانی،امبولاننسهای مجهز به دستگاه هایِ حمایتی کیت های تشخیصی،حضور پزشکان زبده در هرشهر و استان اختیارات رباست دانشگاههای کشوردر امور کنترل و پیشگیری و درمان عدم ورودِ جو سیاسی ومردان سیاسی به درمان غیر از دریافت امار روزانه عدم کتمان امار دقیق تلفات و بستری شدگان همکاری روحانیت در جهت همکاری مردم تهیه ماسکهای مناسب محلولهای دزانفکتان واعلام رایگان ان برای مردم. همکاری صدا وسیما برای آگاهی بخشی البسه استاندار پزشکان وپرستاران وکارکنان