چرا قانون مدیریت بحران در خصوص بحران کرونا اجرایی نشده است؟
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علی بختیار با تاکید بر ضرورت توجه مردم به توصیه‌های بهداشتی و ماندن در خانه گفت: یکی از اقدامات خوبی که برای مقابله با کرونا انجام شد تشکیل ستاد مقابله با کرونا بود. بر اساس منحنی سازمان بهداشت جهانی تا هشتم فروردین ماه آمار مبتلایان به این ویروس در داخل کشور اوج خواهد گرفت و می تواند شیوع گسترده ای داشته باشد. در این بازه زمانی باید به طور جدی انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت دستورالعمل های بهداشتی در اولویت باشد.

رئیس فراکسیون پاسخگوی مجلس ادامه داد: مردم باید از ابعاد مختلف این بیماری آگاه شوند، در گام اول به طور جدی مردم باید از رفتن به سفرهای نوروزی خودداری کنند و دید و بازدیدهای نوروزی را کنار بگذارند. از سوی دیگر بحث قرنطینه خانگی باید با جدیت دنبال شود و مردم از ترددهای غیر ضروری پرهیز کنند. در بعضی از شهرها که میزان آلودگی بالاست باید دستورالعمل های ویژه ای اجرا شود.

وی تصریح کرد: همه باید این ویروس را جدی تلقی کنند در غیر این صورت آمار تلفات بسیار بالاتر خواهد رفت. بر اساس پیش بینی سازمان بهداشت جهانی این ویروس تا اردبیهشت ماه ادامه خواهد داشت و در این بازه زمانی باید از انجام کارهایی که شیوع این ویروس را گسترده تر می کند، خودداری شود.

به گزارش ایسنا بخیار در پایان گفت: مهمترین مطالبه این است که چرا قانون مدیریت بحران که توسط مجلس تصویب و از سوی رئیس جمهور ابلاغ شده است در خصوص بحران کرونا اجرایی نشده است، رئیس جمهور باید همه دستگاه ها را مکلف کند در مقابله با کرونا عمل کرده و با  اجرایی شدن این قانون گامی در مقابله با این ویروس برداشته شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.