افزایش خطر ابتلا به نوع حاد و مرگ ناشی از کرونا در سیگاری‌ها
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، "ماریا فان کرخوف"، سرپرست فنی مقابله با کووید-۱۹ در برنامه فوریت‌های بهداشت سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به سوالی درباره صحت این ادعا که "برخی دانشمندان دریافته‌اند افراد سیگاری کمتر به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان بستری می‌شوند."، تاکید کرد: این گفته واقعاََ درست نیست.

وی افزود: برخی گزارش‌های رسانه‌ای درمورد مطالعات بازنگری نشده‌ای وجود دارند که به بررسی میزان استعمال دخانیات در مبتلایان به کووید-۱۹ و بستری در بیمارستان پرداخته است. اما باید توجه داشت این مطالعات برای ارزیابی این موضوع نبودند که آیا استعمال سیگار، افراد را در برابر ابتلا به کرونا محافظت می‌کند یا خیر؟ و قطعا هیچ کدام اعلام نکرده‌اند که سیگار، افراد را از ابتلا به این بیماری مصون نگه می‌دارد.

سرپرست فنی مقابله با کووید-۱۹ در برنامه فوریت‌های بهداشت سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: مضرات تنباکو به خوبی شناخته شده است و ما می‌دانیم که میلیون‌ها نفر همه ساله در اثر استعمال دخانیات جان خود را از دست می‌دهند. کووید-۱۹ نیز یک بیماری تنفسی است و سیگار کشیدن نیز باعث آسیب به ریه‌ها و در نتیجه وخیم‌تر شدن حال مبتلایان به این بیماری می‌شود.

به گزارش ایسنا ماریا فان کرخوف در پایان تاکید کرد: شماری از تحقیقات نشان داده‌اند که استعمال دخانیات منجر به ایجاد بیماری‌های شدید شده و افراد را در معرض خطرات بیشتر و نیاز به دستگاه‌های تنفسی، بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و در نهایت مرگ و میر قرار می‌دهد، افراد از استعمال دخانیات خودداری کنند، چرا که علاوه بر مضرات شناخته شده آن‌ها، افراد را در شرایط شیوع کروناویروس در خطر بالاتری از ابتلا به نوع حاد بیماری کووید-۱۹ و مرگ ناشی از آن قرار می‌دهد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.