داروی رمدسیویر ایرانی ظرفیت صادراتی دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حسین وطن پور گفت: این شرکت دانش بنیان آمادگی تولید انبوه دارو را پس از تایید دارو توسط سازمان غذا و دارو دارد. این داروی ایرانی پس از تولید انبوه در اختیار بیمارستان های کشور قرار خواهد گرفت، تجویز این دارو به دلیل عوارض شدید باید توسط پزشکان متخصص انجام و دارو در بیمارستان های کشور استفاده شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: با تلاش شرکت دانش بنیان مستقر در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، ماده اولیه رمدسیویر نیز در شکل آزمایشگاهی تولید و در مرحله ثبت مستندات در سازمان غذا و دارو قرار دارد، با تولید ماده اولیه این دارو در داخل کشور ضمن تامین میزان مورد نیاز در کشور، صرفه جویی ارزی زیادی هم به همراه خواهد داشت.

سعید ملکی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تولیدکننده داروی رمدسیویر در این خصوص گفت: تامین نیاز داخلی در اولویت کار ما قرار دارد که با محقق شدن این موضوع و کسب مجوزهای لازم، زمینه صادرات این داروی ایرانی را فراهم می کنیم، داروی رمدسیویر به‌ محض تایید وزارت بهداشت و درمان توسط این شرکت دانش بنیان تولید شد و اکنون درحال طی مراحل ثبتی است تا در بیمارستان‌های کشور به‌ صورت گسترده توزیع شود.

وی در خصوص اینکه چگونه موفق شدید در زمان کوتاه اقدام به تولید این دارو کنید گفت: فعالیت ما در رابطه با داروهای آنتی وایرال ضدویروس و قارچ است که از نظر تکنولوژی در دسته‌بندی داروی رمدسیویر قرار می‌گیرد و به نحوی مشابه آن است. با شیوع کرونا در کشور، متناسب با کارکردهای قبلی شرکت، فعالیت را در این زمینه آغاز کردیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تولیدکننده داروی رمدسیویر در خصوص توزیع این محصول در بازار گفت: دارو برای ورود به بازار فرآیندی را برای ثبت پرونده در وزارت بهداشت نیاز دارد که در حال طی مراحل آن است. به نظر می رسد با برنامه ریزی انجام شده، این دارو ظرف دو هفته دیگر در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرد، اغلب داروهای تولید داخل در سه تا چهار سال اخیر تغییر قیمت چندانی نداشتند، اظهار داشت: در بازار داخل هیچ کمبود دارویی احساس نشده است و همچنان به تولید خودمان ادامه دادیم.

به گزارش ایرنا ملکی در پایان به افزایش هزینه ها در این زمینه اشاره کرد و گفت: هزینه‌ها گاهی بیش از ۴۰ تا ۱۲۰ درصد افزایش داشتند. با فشاری که در حال حاضر روبرو هستیم به حدی رسیده‌ایم که درآمدها با هزینه‌ها سربه‌سر شده است. ولی این سبب نشده است که ما حوزه کاری خود را تغییر دهیم، ما در همان حوزه‌ها کار می‌کنیم و سعی می‌کنیم فعالیت‌هایمان را توسعه دهیم. اگر بروکراسی در کشور کمتر بود و می‌توانستیم از میزان واردات محصولاتی که در داخل تولید می‌شود، کم کنیم و هزینه‌ها را کاهش دهیم، فعالیت و بقای شرکت‌های دانش‌بنیان تضمین‌شده بود.

داروی رمدسیویر ایرانی برای بهبود بیماران کرونا فرموله و به تولید رسیده است و در حال حاضر مراحل قانونی ثبت خود را در سازمان غذا و دارو طی می کند تا وارد بازار داخل شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.