اصول تغذیه در ماه رمضان در شرایط کرونا "اینفوگرافیک"
انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
ایسنا
پایان پیام/
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی
نظر خود را بنویسید