افزایش نسبی کووید-۱۹ در میان بیماریهای تنفسی از ۲ درصد به ۴
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر سویه جدید و خطرناکی از کووید-۱۹ در جهان و ایران در گردش نیست. سویههای فعلی از نوع معمول هستند و واجد شرایط اضطراری مانند سالهای ابتدایی پاندمی نیستند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامهای که ۱۹ اردیبهشتماه به معاونان بهداشت دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور ارسال کرده بر لزوم اجرای اقدامات مراقبتی و آموزشی برای پیشگیری از بیماریهای حاد تنفسی تأکید کرده است.
در این نامه ضمن تأکید بر استفاده صحیح و مستمر از ماسک بهویژه در فضاهای بسته و پرجمعیت، بر پایش منظم اماکن تجمعی مانند مدارس، زندانها و آسایشگاهها از نظر رعایت ضوابط بهداشتی تأکید شده است.
ترویج خودمراقبتی و آموزش همگانی
معاون بهداشت وزیر بهداشت توسعه فرهنگ خودمراقبتی و رعایت آداب تنفسی در سطح جامعه را از دیگر اولویتها دانسته و خواستار بازآموزی کادر بهداشتی و اجرای برنامههای آموزشی عمومی و تخصصی شده است و همچنین جلب مشارکت سایر دستگاههای اجرایی، بهرهگیری از ظرفیت کارگروههای سلامت در سطوح مختلف کشور و استفاده هدفمند از رسانههای محلی با رعایت اصول ارتباطات خطر را از جمله راهکارهای مؤثر در مدیریت بهداشت عمومی عنوان کرده است.
سویه خطرناک جدیدی در گردش نیست
قباد مرادی سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در این خصوص گفت: در حال حاضر سویه جدید وخطرناکی از کووید-۱۹ در جهان و ایران در گردش نیست. سویههای فعلی از نوع معمول هستند که واجد شرایط اضطراری مانند سال های اول انتشار کووید-۱۹ نیست.
وی تصریح کرد: اکنون کووید-۱۹ مانند سرما خوردگی تبدیل به یک بیماری بومی شده است.کشور ایران یک نظام مراقبت عفونت های تنفسی دارد که وضعیت بیماریهای تنفسی را رصد و بر اساس ان تاکیدات لازم را به دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و مردم می کند.
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در پایان با اشاره به افزایش نسبی درصد کووید-۱۹ در میان بیماریهای تنفسی از ۲ درصد به ۴ درصد در هفتههای اخیر گفت اگرچه این افزایش رخ داده اما همچنان سویههای در گردش از نوع رایج و بدون شرایط اضطراری هستند، به مردم توصیه می کنیم آداب بهداشتی مرتبط با بیماریهای تنفسی را رعایت کنند. خبرگزاری برنا
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید