افتتاح بخش های نوزادان و درمانگاه غربالگری سلیاک بیمارستان شهید بهشتی کاشان
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: برای ساخت و تجهیز این آزمایشگاه جامع تحقیقات و مرکز رشد، اعتباری بالغ‌بر ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

وی افزود: آزمایشگاه جامع تحقيقات و مرکز رشد دانشگاه از محل اعتبار دانشگاه و حمایت های معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت احداث شده است. 

کوچکی در ادامه با بیان اینکه فضای آزمایشگاه ها در همکاری با مرکز رشد فناوری سلامت در مسیر تولید محصول به کار گرفته خواهد شد، افزود: آزمایشگاه جامع با مدرن ترین تجهیزات آزمایشگاهی، محیط مناسبی جهت انجام انواع تست های تخصصی در همه حوزه ها تحقیقاتی بوده و سعی دارد گام موثری را در جهت برآوردن نیازهای جامعه دانشگاهی بردارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بخش های نوزادان با ۲۱ تخت فعال و مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) با ۱۳ تخت فعال به بهره برداری رسید.

کوچکی افزود: این بخش ها یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل اعتبار دانشگاه در زیربنای ۶۳۰ متر هزینه شده است، این بخش ها دارای امکانات به روز و پیشرفته است و ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به نوازادان نارس و بیمار از مهمترین ویژگی این بخش ها است.این بخش ها در بیمارستان وجود داشته، اما برای ارائه خدمات با کیفیت و بهتر به شهروندان ساختمان جدید احداث شده است.

در ادامه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز، با اشاره به فعالیت مرکز رشد دانشگاه از سال ۹۴ تاکنون، گفت: برای گسترش اقدامات، فضای جدیدی به این مرکز اختصاص یافت.

 حمیدرضا بنفشه اضافه کرد: استقرار ۱۳ واحد فناور در مرکز و تصویب ۲۴ طرح فناوری شده، که ۱۱ عدد از طرح ها به اتمام رسیده، از جمله اقدامات این مرکز است.

وی افزود: تولید کیت استخراج DNA به روش نانو مگنت و توليد تجهيزات کمک آموزشی از جمله اطلس مغز انسان و سری کامل لام های آموزشی بافت شناسی و نرم افزارهای کاربردی در حوزه فناوری سلامت از ديگر پروژه هاي اين مركز است كه در حال تجاري سازي است. 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به ثبت ۸ پتنت در اين مركز اظهار داشت: دستگاه افزایش سرعت التیام زخم و تروکاتر تخصصی خروج کاتتر کافدار با اتصال بافتی و خشکبار بدون آفلاتوکسین با استفاده از روش های بیولوژیک از جمله این پتنت ها است.

بنفشه ادامه داد: این مرکز دارای رتبه نهم در بین دانشگاه های همتراز کشور بوده و درصدد است با فعالیت فناورانه اساتید به همراه دانشجویان و فارغ التحصیلان منطقه کاشان، زنجیره تولید محصولات دانش بنیان را کامل کند و جایگاه دانشگاه را در ردیف دانشگاه های نسل سومی که علاوه بر آموزش و پژوهش قادر به ثروت آفرینی نیز هستند، ارتقا دهد.

سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان نیز در این مراسم گفت: این درمانگاه برای حمایت، آموزش، درمان و پیگیری بیماری سلیاک راه اندازی شده است.

محمدرضا فاضل گفت:راه اندازی این درمانگاه با حمایت وزارت بهداشت و انجمن سلیاک انجام گرفته است.برای تجهیز این درمانگاه یک میلیارد تومان از محل اعتبارات وزرات بهداشت هزینه شده است.

وی افزود: تمام اطلاعات بیماران بعد از تشخیص اولیه وارد سامانه کشوری می شود،  با توجه به اینکه این بیماری ژنتیکی است، پیگیری های لازم در خانواده انجام می شود.

 فاضل در پایان با بیان اینکه بیماری سلیاک یک واکنش غیرطبیعی سیستم ایمنی بدن به پروتئینی به نام گلوتن موجود در گندم و جو است که علائم شایع گوارشی و غیر گوارشی متعددی دارد که منجر به عوارض جدی در بیماران می شود، افزود: این بیماری ژنتیکی است که در آن فرد توانایی هضم مواد غذایی حاوی گلوتن را از دست می‌دهد و برای ادامه حیات به رژیم‌های غذایی خاصی نیازمند است. وبدا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.