ارتباط بین ترک سیگار با کاهش ریسک ابتلا به آرتروز روماتوئید
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، آرتروز روماتوئید یک اختلال التهابی مزمن است که بر مفاصل، بخصوص مفاصل دست و پا، تأثیر می‌گذارد.

مطالعه نشان می‌دهد ریسک «آرتروز روماتوئید سروپوزیتیو»، زمانیکه بیماران دارای آنتیبادی‌های در خون شأن هستند که به تشخیص بیماری کمک می‌کند، در افرادی که سیگار را به مدت ۳۰ سال یا بیشتر ترک کرده اند در مقایسه با زنانی که به تازگی سیگار را ترک کردهاند، ۳۷ درصد کمتر است.

جفری اسپارکس، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان زنان و بریگام آمریکا، در این بارهمی‌گوید: مطالعه ما یکی از اولین مطالعاتی است که نشان می‌دهد تغییر رفتاری ترک بلندمدت سیگار ممکن است شروع آرتروز روماتوئید سروپوزیتیو را به تعویق انداخته یا حتی از شروع این بیماری پیشگیری نماید. از اینرو می‌توان دریافت تغییر در سبک زندگی، ریسکابتلاء به بیماری روماتوئید سیستماتیک را اصلاح می‌نماید.

محققان عنوان می‌کنند هیچ رابطه‌ای بین سیگار کشیدن و آرتروز روماتوئید سرونگاتیو، زمانیکه بیماران دارای آنتی بادی‌های در خون شأن نیستند که به تشخیص بیماری کمک می‌کند، وجود ندارد؛ این مسئله نشاندهنده عوامل بیماری زا متفاوت در مقایسه با آرتروزروماتوئید سروپوزیتیو است.

به گزارش مهر طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، آرتروز روماتوئید بین سنین ۲۰ تا ۴۰ سال به اوج می‌رسد و در بین زنان شیوع بیشتری دارد.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.