۵۰ درصد هزینه‌های فیزیوتراپی را مردم پرداخت می‌کنند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، احمد مؤذن زاده در نشست خبری ششمین سمینار تازه‌های الکتروتراپی که قرار است از ۱۹ تا ۲۰ دی ماه ۹۸ در هتل المپیک تهران برگزار شود، افزود: با توجه به تحریم‌ها و محدودیت‌ها، باعث شد بتوانیم از ظرفیت شرکت‌های داخلی در جهت تأمین نیازهای خدمات فیزیوتراپی و الکتروتراپی استفاده کنیم.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد تجهیزات ورزش درمانی در داخل تولید و تأمین می‌شود و در بحث الکتروتراپی، وابستگی ما به تجهیزات وارداتی بین ۶۰ تا ۷۰ درصد است، شرایط شرکت‌های داخلی و دانش بنیان در زمینه تولید تجهیزات فیزیوتراپی و الکتروتراپی به گونه‌ای است که صادر کننده به اتحادیه اروپا هستیم.

وی با اشاره به اهمیت خدمات الکتروتراپی به بیماران افزود: الکتروتراپی با استفاده از تجهیزات، نقش ارزنده‌ای در کاهش درد و التهاب، بهبود شکستگی‌ها و ترمیم زخم‌ها دارد، قدرت عملکرد عضلات با استفاده از الکتروتراپی افزایش می‌یابد، این شاخه فیزیوتراپی وابسته به تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا است، به طوری که امروزه لیزرهای پرتوان که اثرات درمانی بهتری دارند، جایگزین لیزرهای کم توان شده اند.

به گزارش مهر مون‌زاده در پایان به مشکلات مراکز فیزیوتراپی در کشور اشاره کرد و گفت: ۳۵۰۰ مرکز فیزیوتراپی در دو بخش دولتی و خصوصی وجود دارد که با مشکلات عدیده ای در تأمین هزینه‌ها مواجه هستند. به طوری که در بخش دولتی، شاهد برون سپاری خدمات فیزیوتراپی هستیم، در حال حاضر بیمه تأمین اجتماعی به طور متوسط یک سال در پرداخت مطالبات این مراکز تأخیر دارد، در شرایط حاضر ۵۰ درصد هزینه‌های فیزیوتراپی را مردم پرداخت می‌کنند، این در حالی است که این سهم نباید بیشتر از ۳۰ درصد باشد. بنابراین، لازم است که بیمه‌های پایه بیش از پیش تقویت شوند.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.