دستیاران رشته‌های پزشکی سال‌هاست درگیر تعهدات اجباری هستند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، جمعی از دستیاران رشته‌های پزشکی با بیان اینکه مجلس طرح تبدیل کمک هزینه تحصیلی دانشجویان پزشکی به حقوق را تصویب کند خواستار پیگیری این موضوع شدند.

مصطفی معین رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی درخصوص پیگیری‌های نظام پزشکی برای احقاق حقوق رزیدنت‌ها گفت: حقوق چند گروه از کادر درمان معمولا کمتر رعایت می‌شود، اول پزشکان عمومی هستند که بیشترین تعداد ابتلا به کرونا را داشته‌اند، گروه دوم پرستاران هستند که نقش آن ها کمتر از پزشک نیست و گروه سوم رزیدنت‌ها و اینترن‌ها هستند که بیشترین تلا را می‌کنند و کمتر به حقوق آنها رسیدگی می‌شود.

وی افزود: نظام پزشکی نهاد اجرایی نیست که این موضوع را پیگیری کند یا تعهدات این افراد را لغو کند اما بارها در شورای عالی سازمان مشکلات رزیدنت‌ها بررسی شده است و به طور مثال تلاش شده حق عضویت آنها رایگان باشد و پشتیبانی معنوی از آنها انجام شده است و دفتری در محل نظام پزشکی برای آنها در نظر گرفته شده که بتوانند مشکلات خود را به صورت مستقیم با مسوولان سازمان مطرح کنند.

رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: تعهدات اجباری مربوط به سال اخیر نیست بلکه سال‌هاست گریبان گیر دانش آموختگان کشور است و پزشکان عمومی و دستیارن تخصصی درگیر این موضوع هستند، در هیچ گروه دیگری مثل مهندسان و فارغ‌التحصیلان علوم انسانی متعهد به ارائه خدمت در مناطق محروم نیستند، تعداد زیادی از تلفات جاده‌ای مربوط به همین پزشکان است و بسیاری از آنها در این مناطق محروم و بدون امکانات دچار مشکلات روانی شده‌اند.

به گزارش فارس معین در پایان گفت: این موضوع ظلم و بی عدالتی است که به خاطر نیاز کشور به آنها شده، پزشکی که خود را متعهد می‌داند باید از لحاظ معیشت اطمینان خاطر داشته باشد، اگر این امکانات فراهم شود تعهد هم بدون اعتراض انجام می‌شود این موضوع غیرعادلانه و مبتنی بر تبعیض است و مسوولان وزارت بهداشت که جزو نمایندگان جامعه پزشکی هستند باید از حقوق رزیدنت‌ها دفاع کنند. این موضوع را باید درک کنیم و به رسمیت بشناسیم.

پایان پیام/

1 نظر

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.