اعتبار بیش از ۱۲همتی برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۴
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدمهدی ناصحی در خصوص صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: ایجاد صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج اقدامی مهم برای بیمارانی است که دچار مشکلات جدی، مبتلا به بیماری‌های پرهزینه و بیماری‌هایی که هزینه طولانی مدت برای بیمار و خانواده‌های آنان ایجاد می‌کنند. خوشبختانه مجلس شورای اسلامی و دولت اقدام ارزشمند ایجاد صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج را انجام داده‌اند.  

وی افزود: پیش از این ۱۰۷ گروه بیماری مشمول خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌شدند، بیمه سلامت با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت ارائه خدمات در صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج را آغاز کرد و بسته‌های خدمتی برای این صندوق در نظر گرفته شد. در عین حال نیز باید گفت که برای برخی بیماری‌ها ممکن است بسته حمایتی در نظر گرفته نشده و وارد سامانه‌ها نشده باشند اما تاکید می‌شود که این بیماری‌ها به صورت خارج از ضوابط تحت پوشش قرار می‌گیرند. صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، یک چتر حمایتی برای هزینه‌های کمرشکن حوزه سلامت است و تا حدی از مردم در برابر هزینه‌ها حمایت می‌کند.

بیش از ۲۵۰ بیماری تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص افزایش تعداد گروه‌های بیماری‌های تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص وصعب‌العلاج گفت: در سال جاری تعداد گروه‌های بیماری‌های تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج افزایش یافته و تعداد این گروه‌ها از ۱۰۷ به ۱۳۰ مورد رسیده است. بنابراین بیمه سلامت با همکاری وزارت بهداشت نسبت به شناسایی بیماری‌های دیگر و گنجاندن آن‌ها در لیست بیماری‌های صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج اقدام کرده است. 

ناصحی ادامه داد: در مجموع اکنون بیش از ۲۵۰ بیماری در قالب ۱۳۰ گروه بیماری از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج بهره‌مند می‌شوند. به طور مثال، برای «سرطان‌ها» و «بیماری‌های متابولیک» یا «پیوند عضو» یک عنوان درنظر گرفته‌ایم یعنی هرکدام از این بیماری‌ها دارای یک عنوان اختصاصی هستند.  

اعتبار بیش از ۱۲همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۴

به گزارش ایسنا وی در پایان در خصوص اعتبار صندوق حمایت از بیماران خاص وصعب‌العلاج افزود: در زمان آغاز به کار صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اعتبار ۵ هزار میلیارد تومانی «همت» برای آن در نظر گرفته شده بود و به تدریج این اعتبار افزایش یافت. بودجه این صندوق در سال جاری به ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیار تومان رسیده است. امیدوارم که با اصلاح فرایندها و اطلاع‌رسانی به مردم بتوانیم ارائه خدمات را گسترش دهیم و منابعی که در اختیار داریم بیشتر به مردم کمک کند. 

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.