تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیسجمهور
معاون بهداشت وزارت بهداشت از تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس جمهور خبر داد و تاکید کرد که جلسات کارشناسی برای رسیدن به چهارچوب نهایی ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، علیرضا رئیسی در حاشیه نشست توجیهی تکمیل و ارتقاء برنامه پزشکی خانواده و روستایی سال ۱۴۰۴ به تشریح جزییات آن پرداخت و گفت: امروز جلسهای با حضور کلیه ذینفعان طرح پزشکی خانواده برگزار شد، از جمله سازمانهای بیمهگر نظیر بیمه سلامت، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح، رئیس سازمان نظام پزشکی و سایر دستگاههایی که در حوزه سلامت به مردم خدمت میدهند.
وی افزود: همچنین معاونین وزارت بهداشت و گروهی از کارشناسان خبره از سراسر کشور در این نشست حضور داشتند، در این جلسه گزارشی از نتایج جلسات و فعالیتهایی که در قالب کارگروههای تخصصی طی ماههای اخیر و به دستور مستقیم وزیر بهداشت تشکیل شده بودند ارائه شد، این کارگروهها با هدف بررسی دقیق ابعاد مختلف طرح پزشکی خانواده تشکیل شده و حاصل کار خود را امروز ارائه دادند. این گزارشها به بحث و بررسی گذاشته شد تا نقاط قوت و ضعف آنها مشخص و برای مراحل بعدی تصمیمگیری آماده شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری اجلاس رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی در پایان هفته جاری ادامه داد: بر اساس مصوبه امروز مقرر شد جمعبندی نظرات ارائهشده در نشست امروز در قالب کارگاههایی با حضور رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی پیگیری شود. در این کارگاهها دیدگاههای تخصصی تجمیع و بررسی خواهد شد تا با همفکری جمعی، محتوای نهایی طرح با دقت و جامعیت بیشتری تدوین شود.
رئیسی با بیان اینکه وزیر بهداشت بر حرکت مدبرانه و متعهدانه در این مسیر تأکید دارد گفت: دکتر ظفرقندی بر این باور است که باید بدون شتابزدگی اما با سرعت مناسب پیش برویم تا این طرح گرهی از مشکلات مردم را باز کند و موجب افزایش رضایتمندی عمومی در حوزه سلامت شود نه اینکه به مشکلات موجود اضافه شود.
وی از تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده خبر داد و افزود: بر اساس چارچوب تعیینشده این برنامه ذیل ستاد ملی با ریاست رئیسجمهور اجرا خواهد شد. همچنین ستاد اجرایی آن به ریاست وزیر محترم بهداشت تشکیل میشود که در ذیل این ستاد اجرایی ۶ کمیته تخصصی برای انجام امور کارشناسی، تدوین مصوبات و حمایت از اجرای برنامه در دانشگاههای علوم پزشکی کشور تشکیل خواهد شد.
بنابر اعلام وزارت بهداشت معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان تصریح کرد: پس از برگزاری کارگاههای تخصصی در اجلاس پیشرو جمعبندی نهایی انجام خواهد شد و کمیتههای تخصصی به صورت پیوسته تشکیل جلسه خواهند داد تا به یک ساختار نهایی برای اجرای برنامه برسیم. پس از آن زمان و شیوه آغاز اجرای برنامه پزشک خانواده، نظام ارجاع و تقویت نظام شبکه بهصورت رسمی اعلام عمومی خواهد شد.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید
10 نظر
ناشناس
۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
باعرض سلام و خداقوت خدمت تمامی بزرگواران مرسی از تمامی زحماتتون،ای کاش همانگونه که برای پزشکان محترم کارانه در نظر گرفته میشود بخشی از آن به ماما مراقب سلامت هم تعلق بگیرد چراکه بخش زیادی ازانجام عملکرد سامانه به دوش مراقب سلامت می باشد بدون هیچگونه مزد! در خصوص فرانشیز هم همینطور کاش به گونه ایی شود که به ازای هر بیماری که ویزیت میشود مبلغ جداگانه ایی برای مراقب سلامت در نظر گرفته شود چراکه هر بیمار قبل از ویزیت پزشک نزد مراقب سلامت آمده و چکاپ اولیه توسط وی انجام میشود با توجه به شرایط کشور و بی برقی های پیش ِ رو کاش فکری به حال بیماران در تایم های بی برقی بشود مثلا بیمه ایی حساب شدن نسخه های کاغذی یا در اختیار قرار دادن موتور برق به مطب ها و ....
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۰
سلام مراقب سلامت استان مازندران هستم ۱۲سال سابقه کار در پزشک خانواده رو دارم.خواهشا تقاضا دارم حقوقمون رو جداسازی کنید از پزشک.وساعت کاری رو یکسره کنید.ما دوشیفت ۸تا۱۲صبح وعصر ۴تا۸شب باید بیایم.واقعا رفت وآمد وهزینه آن طاقت فرسا هست.
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹
من یه ماما پزشک خانواده از مازندرانم یه خانم متاهل با دو تا بچه و و سالها کار در پزشک خانواده تمام طول روز سر کار هستم یا در مسیر رفت و آمد به معنای واقعی فرزندانم بدون مادر ، بزرگ میشن چون اصلا وقت مادر بودن ندارم حقوق که با دو شیفت کار و رفت و آمد مقدار کمی میماند که قابل بیان نیست شاید از کمیته امداد هم کمتر بگیریم در واقع ما بردگان مدرن جامع سلامت هستیم که به بردگی گرفته شدیم با یه کار زیاد ، آینده شغلی نا مطمئن و درآمدی که شکممان را سیر کند مشکل حقوق که یک مشکل اساسی هست و ساعت کاری اساسی تر ما برده هستیم چون فقط زنده ایم زمان حقوق برای ما بودجه تعریف نشده زمان تعطیلات ما تعطیل نیستیم حتی اگر همه شهر تعطیل باشن چون مرکز بهداشت میگه هیچگونه تشویقی و ... نداریم چون مرکز بهداشت میگه و هزار آن مشکل دیگه مثلا برف میاد گاز قطع شده دانشگاه تعطیل، اداره جات تعطیل و مرکز بهداشت تعطیل ولی ما باید بیایم سر کار کجا خدا و پیغمبر گفتن اینقدر ظلم خواهشا فکری به حال این برده ها بکنید
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
سلام من ۷سال تو این طرح به عنوان مراقب سلامت کار کردم تو مازندران . لطفا اگه قراره این طرح ادامه پیدا کنه اول مارو از زیر سلطه پزشکان دربیارین تا هرپزشکی نتونه طبق نظرو خواسته خودش حقوق بده و اینو ابزاری جهت تحت فشار گذاشتن ما بکنه و ترو خدا حقوق مارو جدا کنیند دوم اینکه ساعت کاری رو یکسره کنید من به عنوان یک مادر واقعا خسته و فرسوده شدم ازاینکه ۸ صبح تا ۱۲ و دوباره ۴ تا ۸ رفتم سر کار البته این ساعت رسمیه کاره در اصل ۷ تا ۱ و ۳ونیم تا ۸ و نیم من درگیرکارم بچه های من منو نمیببینن واقعا حس میکنم دارم در حقشون ظلم میکنم چون مجبورم به خاطر وضعیت مالی که داریم دوشیفت برم
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
برنامه پزشک خانواده بایدکشوری شودوهمه جااجراشود
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
سلام عرض ادب خدمت شما بزرگواران پزشک خانواده برای من ماما فرصت شغلی بسیار خوبی هست در صورتی که وجه مام واقعا حفظ بشه مشکلاتی در این طرح وجود داره به شرح ذیل ۱ساعت کاری دوشیفت برای یک خانم سخت وطاقت فرساست با توجه به اینکه خانمها علاوه بر شاغل بودن مسولیت هدایت زندگی بر عهده انهاست فرزندپروری وهمسرداری جز وظایف انکار نشدنی زنان هست ودوشیفت کار در انجام دادن وظایف اختلال ایجاد میکند ۲امنیت شغلی در این طرح وجود ندارد مامایی که مرخصی زایمان میرود برگشت به کار او دشوار است ممکن است دیگر نتوانددر محل کار اولیه خود قرار بگیرد درنتیجه سنوات چند سال کار او صفر میگردد ۳عدم پرداخت حقوق به موقع هم توسط دانشگاه هم توسط پزشکان که معضل اصلی مراقبین سلامت میباشد
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
ساعت کاری برای مراقبین سلامت در طرح پزشک خانواده و حقوق مناسب..واقعا فرسایش کاری برای مراقبین بسیار زیاد شده و انگیزه ی انجام کار رو سلب کرده..خواهشا ساعت کاری رو یکسره کنید..روزی ۴باررفت و آمد واقعا طاقت فرساست..
مریم عزیزی
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
توروخدا 03اجرا شود و طوری باشد که ماما ضرر نکند
فاطمه واردی
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
سلام وقتتون بخیر ما ماماهای پ.خ هستیم دوشیفت کاری در یک روز واقعا با این تورم و نرخ کرایه ها حداقل ۴ بار در روز بعضی همکاران مجبورن ۶تا ۸ بار کرایه بدهند واقعا سنگین و خستگی بسیار زیادی دارد .موضوع دوم اینکه در دادن حقوق ما هیچ نظمی وجود نداره ما هیچ برنامه ریزی نمیتونیم داشته باشیم
اشرف فتحی گله کلایی
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
سلام سپاس از حسن نیت آقای دکتر رئیسی بزرگوار و بقیه مجموعه امیدواریم که نسخه ۰۳ هر چه سریعتر اجرایی شود بینهایت سپاس .اشرف فتحی نماینده مراقبین سلامت - ماماهای پزشک خانواده شهری استان مازندران