حمایت از شرکت‌های دانش بنیان برای تامین حلزون شنوایی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، حسینعلی شهریاری در مراسم روز جهانی ناشنوایی اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب ایران دستاوردهای بزرگی در حوزه پزشکی در کشور بدست آمد و ایران امروز در حوزه پزشکی حرف های زیادی در دنیا و منطقه برای گفتن دارد.

شهریاری به پیشرفت ایران در حوزه کاشت حلزون اشاره کرد و گفت: محمدفرهادی و همکارانشان از سال ۷۱  کاشت حلزون را در کشور  آغاز کردند و اکنون در بنیاد بخشش در حال خدمت رسانی به مردم کشورمان هستند.

وی با اشاره به تلاش مرحوم نیری و طباطبایی در ایجاد بنیاد بخشش و کمک به کودکان ناشنوا بیان کرد:  به ازای یک و نیم میلیون نفر  تولد در کشور در هر سال حدود ۱۵۰۰ کودک ناشنوا به جمع فرزندان کشور افزوده می شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: در سال های گذشته اقدامات بسیار خوبی در حوزه کاشت حلزون انجام شده و برای هزاران نفر در سال‌های گذشته کاشت حلزون شدند که این کاشت ها  موفقیت آمیز بوده و با مشکلات به وجود آمده در حال حاضر افرادی در نوبت برای کاشت حلزون هستند.

وی اضافه کرد: حدود هزار نفر در نوبت کاشت حلزون هستند، از هئیت امنای ارزی درخواست می کنیم تا در تامین حلزون جهت  رفع دغدغه به خانوادهایی که فرزندان آنها نیاز دارند کمک کنند.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت  تصریح کرد: سن طلایی کاشت حلزون یک تا پنج سال است، شرکت های دانش بنیان اکسترنال پارت مورد نیاز کاشت را در داخل تولید کردند و از هئیت امنای ارزی تقاضا دارم با توجه به سال حمایت از کالای داخلی و اینکه این نمونه‌ها هیچ فرقی با نمونه خارجی ندارد در مورد خرید این محصول داخلی اهتمام داشته باشند،قیمت نمونه خارجی این محصول حدود ۸ الی ۹  هزار دلار و قیمت کالای ایرانی به حدود ۳ هزار دلار می رسد ،قطعا ه‍ئیت امنا کمک می کند و این وسیله مورد نیاز را پیش خرید می کند تا به تولید داخل کمک شود و محدودیت منابع ارزی از بین برود،باید از دانشمندان جوان و کالای داخلی حمایت کرد.

شهریاری خاطرنشان کرد: در منابع بودجه ای مصوب مجلس در سال آینده منابعی برای خرید حلزون پیش بینی شده است، امیدواریم در سالهای آینده گلایه ای نباشد که حلزون موجود نیست و افراد زیادی در نوبت قرار میگیرند و آن زمان طلایی برای کاشت حلزون از بین برود.

وی در ادامه با تشکر از مدیران بنیاد برکت برای حمایت از بنیاد بخشش و کاشت حلزون،عنوان کرد: مجمع خیرین سلامت هم در سال آینده کمک های بیشتری برای کاهش آلام افراد و فرزندان ناشنوا و ریشه کنی ناشنوایی به کار می گیرد،غربالگری هم باید در این مورد مورد توجه قرار گیرد و در زمینه پیشگیری باید کاری کنیم که فرد ناشنوایی متولد نشود چون هزینه‌ای زیادی برای خانواده و کشور ایجاد می کند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس  با بیان اینکه در کمیسیون  بهداشت و درمان موضوع پیشگیری را با کمک مجمع خیرین سلامت و سازمان بهزیستی دنبال می کنیم.

شهریاری ادامه داد: اگر فردی کاشت حلزون شنوایی شود هزینه‌هایی که بر دوش دولت می گذارد بسیار کاهش می یابد،در بسیاری از استانهای کشور کاشت حلزون به همت افرادی مانند دکتر فرهادی  در حال انجام است ،امیدواریم در فاصله نه چندان دور در استان سیستان و بلوچستان این بخش راه اندازی شود و ماندن بیماران در تهران به دلیل گفتار درمانی برای بسیاری از خانواده مقدور نیست باید به سمت و سویی رفت که در هر استانی یک مرکز برای کاشت حلزون باشد.

به گزارش فارس وی در پایان خاطرنشان کرد: اکثر مراکز کاشت افرادی در نوبت دارند و امیدواریم هئیت امنای ارزی تلاش بیشتر داشته باشند و این نگرانی که در حال حاضر وجود دارد کاهش یابد،خداوند این نعمت را به ما داده تا ما این مشکلات را از خانواده‌ای که با آن مواجه هستند برطرف کنیم که  این کار باقیات و صالحاتی برای همه دست اندرکاران است.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.