ضرورت تقویت زیرساختهای بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت تقویت زیرساختهای بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: تلاش خواهیم کرد تا در حد توان سازمانی نسبت به ارتقای تجهیزات و تامین نیروی انسانی متخصص در این حوزه اقدام شود.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محسن فرهادی صبح امروز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ در همایش تحول در ایمنی و بهداشت حرفهای با رویکرد نقش هوش مصنوعی و دیجیتالی شدن در سلامت کار که در ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد بر ضرورت گسترش تعاملات درون و برونبخشی به منظور تحقق شعار سال در حوزه بهداشت حرفهای تأکید کرد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از برنامهریزیهای گسترده برای تقویت زیرساختهای بهداشتی دانشگاهها و بهرهگیری از فناوریهای نوین برای نظارت و کنترل الکترونیک در محیطهای صنعتی و کارگاهی خبر داد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۴ برنامهریزی گستردهای برای ارتقای سطح تعاملات درونسازمانی و برونسازمانی در دستور کار قرار گرفته است، بهویژه با نهادها و دستگاههایی که میتوانند در تقویت بسترهای ارتباطی و همافزایی بینبخشی نقشآفرینی کنند. این تلاشها در راستای تحقق شعارهای جهانی حوزه بهداشت حرفهای و سلامت کار صورت میگیرد و از اهمیت راهبردی برخوردار است.
فرهادی تصریح کرد: تحقق اهداف کلان در حوزه سلامت شغلی مستلزم همکاری مؤثر و هماهنگ دستگاههای برونبخشی است. در صنایع، کارگاهها و کارخانجات بزرگ باید زمینه اجرای کامل فرآیندهای نظارت، کنترل و ساماندهی امور بهداشتی بهصورت الکترونیک فراهم شود، اقدامی که با بهرهگیری از ظرفیت فناوریهای نوین و در سایه حمایتهای ارزشمند معاون بهداشت در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره به ضرورت تقویت زیرساختهای بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: تلاش خواهیم کرد تا در حد توان سازمانی نسبت به ارتقای تجهیزات و تأمین نیروی انسانی متخصص در این حوزه اقدام شود. بیتردید نقش کارشناسان بهداشت حرفهای در نظام شبکه سلامت نقشی بنیادی و اثرگذار است که تحقق آن نیازمند برنامهریزی هدفمند مشارکت فعال رؤسای گروهها و همراهی تمامی همکاران در سراسر کشور خواهد بود. برنا
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید