صنعت دارویی کشور از تفکرات «پزشکیان» آسیب میبیند
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی از سیاست های رئیس دولت و وزیر بهداشت در صنعت داروسازی کشور انتقاد کرد و گفت: تصور بنده این است که آقای رئیس جمهور باید از این رویکرد تجدید نظر کنند و با کارشناسان دلسوز اقتصادی در حوزه دارو بیشتر مشورت کنند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، فرامرز اختراعی گفت: بنده انتظارات بیشتری از شخص آقای پزشکیان داشتم، در حالی که تمایل ایشان به آزادتر ساختن نرخ ارز دارو است که این نگاه آسیب جدی به پیکره صنعت داروسازی کشور وارد میکند.
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی ادامه داد: دیدگاههای آقای رئیس جمهور در دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی بهتر بود، اما اکنون متاسفانه با توجه مشاورههایی که از ناحیه کارشناسان اقتصادی گرفتهاند میل بر اقتصاد آزاد که به نظر من بر اساس الگوهای صندوق بین المللی پول و بانک توسعه جهانی است، علاقه و انگیزه رئیس جمهور این است که نرخ ارز را آزادتر کند.
وی به آسیب صنعت داروسازی کشور از ناحیه همین تفکر اشاره کرد و افزود: جهش ارز دارو از ۴۲۰۰ به ۲۸۵۰۰ صدمات جبران ناپذیری به پیکره صنعت داروسازی کشور زد، صنعت داروسازی در حال تطبیق خود با مشکلاتی همچون نقدینگی و وصول مطالبات است، قبل از جنگ 12 روزه موضوع آزاد کردن به نرخ متعارف که حدود ۷۰ هزار تومان است مطرح شد، تصور بنده این است که آقای رئیس جمهور باید از این رویکرد تجدید نظر کنند و با کارشناسان دلسوز اقتصادی در حوزه دارو بیشتر مشورت کنند.
اختراعی در پایان به سیاستها و تفکرات وزیر بهداشت در حوزه دارو اشاره کرد و گفت: وزیر بهداشت در یکی از سخنرانیهای خود در دفاع از محققین حوزه دارو معتقد بودند که ما به دنبال داروهای مدرن و روز دنیا هستیم. این بهانهای است برای اینکه ما نظام درمان را فراموش کنیم و متناسب با منافع بنگاهها، داروهای جدید را وارد فهرست دارویی کشور کنیم، هیچکس مخالف ورود داروهای مدرن و روز دنیا نیست، کسانی که کامنتی بر این قضیه دارند معتقدند داروهای غیرضرور و داروهای غیر هزینه اثربخش و نباید وارد شوند، ما نباید به اسم حمایت از محققین فهرست دارویی را باز بگذاریم. مهر
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید