راه‌اندازی داروخانه هلال احمر در دانشگاه‌های علوم پزشکی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، حسینعلی شهریاری در اجلاس مدیران و روسای شعب جمعیت هلال احمر با اعلام این مطلب اظهار داشت: هر چند دانشگاه ها داروخانه هایی تحت پوشش خود دارند، اما در بیشتر دانشگاه ها این امکان وجود ندارد، از این رو می طلبد تا هلال احمر در شرایط تحریم کنونی، داروخانه مستقلی تحت پوشش خود در هر دانشگاه های علوم پزشکی راه اندازی کند.

شهریاری در ادامه با اشاره به گرامیداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی گفت: با وجود همه توطئه های دشمنان، ملت ایران با استقامت و شجاعت نقشه های دشمنان را نقش بر آب کردند.

وی با تاکید بر اینکه باید به نظرات مدیران صف که از نزدیک با مسائل و مشکلات در تماس هستند توجه کرد، افزود: قطعا در شهرستان های کوچک فکرهای جدیدی برای اجرای برنامه ها وجود دارد که باید از آنها بهره برد.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه هلال احمر کارهای بسیار بزرگی در سطح کشور انجام داده است، افزود: جمعیت هلال احمر نهاد عمومی غیر دولتی و مردمی است که اگر انگ دولتی به آن بچسبد از حیطه کاری خود خارج خواهد شد. در این سال ها دولت ها دید متفاوتی به این نهاد مردمی داشته اند و در کنار آنهایی که توجه ویژه ای به این نهاد داشته اند متاسفانه بعضی دولتها نیز انتظاری که از آنها برای توجه به این نهاد مردمی می رفت، برآورده نکردند.

شهریاری با اشاره به مشکلاتی که برای بیمارستان ایرانیان دوبی به وجود آورده اند، گفت: بیمارستان هلال احمر در دوبی زمانی افتخار عرب های خلیج فارس بود و آرزوی شیخ های آن منطقه خدمت گرفتن در این بیمارستان بود اما متاسفانه اکنون مشکلاتی را برای این بیمارستان به وجود آورده اند که امیدواریم با رایزنی ها این مشکلات مرتفع شود

وی در ادامه با بیان اینکه هلال احمر سال گذشته کارهای بزرگی در سیستان و بلوچستان انجام داده است، گفت: اجرای طرح نذر آب به خصوص در سیستان و بلوچستان که سال هاست از نظر تامین آب آشامیدنی با مشکل مواجه است، کاری بسیار ارزنده از سوی هلال احمر بوده است.

رئیس کمیسیون بهداشن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات مراکز درمانی هلال احمر دولتی بودن تعرفه های آن است، خاطرنشان کرد: با وجود استقلال واحدهای درمانی هلال احمر و اعتبار نگرفتن آنها از دولت، تعرفه های این مراکز، دولتی محاسبه می شود، از این رو ضروری است تا تعرفه های این مراکز همانند بیمارستان های خیریه چیزی بین تعرفه خصوصی و دولتی باشد.

شهریاری همچنین به تداخلاتی که در وظایف هلال احمر و بهداشت و درمان در امدادجاده ای وجود دارد، اشاره و اظهار داشت: به نظر می رسد این حوزه ماموریتی، با توجه به توان و تخصص باید به هلال احمر واگذار شود؛ چرا که این نهاد مردمی امکانات بیشتری برای خدمت دهی در این بخش دارد.

لازم به ذکر است اجلاس مدیران و روسای شعب جمعیت هلال‌احمر سراسر کشور با هدف مرور چالش ‌ها و دستاوردهای چهار دهه گذشته و نگاهی به چشم‌انداز آینده این جمعیت در حال برگزاری است.

در این اجلاس دو روزه 500 نفر از مدیران ستادی و مدیران عامل و روسای شعب جمعیت هلال احمر از سراسر کشور حضور دارند تا عملکرد سالانه مراکز جمعیت هلال‌احمر را در سراسر کشور ارزیابی و برنامه‌های جدید را مطابق با نیازهای این مراکز برنامه‌ریزی کنند.

در این اجلاس دو روزه که هدف اصلی آن حل مشکلات شعب جمعیت هلال احمر در دورترین مناطق کشور و مدیریت از پایین به بالاست شرکت کنندگان به دنبال راهکارهای مناسبی برای حل مشکلات ریشه ای، بررسی عملکرد، ساختارها، فعالیت‌ها، تدوین برنامه ‌ها و خط‌ مشی‌ ها، جمع‌ آوری نظرات، انتقادها و پیشنهادها هر یک از سازمان‌ ها، نهادها و استان‌ ها زیر مجموعه جمعیت هلال احمر هستند.

به گزارش ایرنا تمام سازمان ‌ها، معاونت‌ ها و بخش‌ های تابعه جمعیت هلال احمر در این همایش حضور دارند تا با تبادل نظر با مدیران عامل و روسای شعب هلال‌احمر، مشکلات و چالش‌های موجود در استان‌ ها و شهرستان‌ها را شناسایی کرده، با برنامه ‌ریزی دقیق راهکارهای متناسب را برای رفع آنها بیابند که به طور قطع و یقین این واکاوی مشکلات در سطح شعب و شناسایی نیازهای آنها برای ارائه خدمات بیشتر و مناسب ‌تر به آسیب دیدگان ضروری و تاثیرگذار خواهد بود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.