مواد بی‌حسی و نخ بخیه کافی نداریم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون، علیرضا پرهیز در نشست خبری افزود: سالانه بیش از 100 هزار مجروح حوادث رانندگی در کشور وجود دارد که دچار شکستگی های فک و صورت می شوند و نیاز به جراحی دارند؛ کمبود مواد بی حسی و نخ بخیه باعث می شود بیماران نیازمند جراحی، در انتظار درمان باشند.

وی تصریح کرد: تحت پوشش نبودن جراحی های دهان، فک و صورت باعث مشکلات زیادی شده است؛ در حالی که درمان ترومای صورت، تومورها، سرطان ها، مشکلات و ناهنجاری های فک باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

این پزشک ادامه داد: بیشتر جراحی های فک و صورت، یک اقدام درمانی ضروری است و در صورت انجام ندادن این عمل، مشکلات زیادی برای بیمار به وجود می آید.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اختلالات فک نامناسب، با انجام جراحی قابل درمان است. اما به واسطه اینکه ارزیابی این قبیل درمان ها توسط یک کارشناس معمولی بیمه که هیچ آشنایی با این قبیل عارضه ها و بیماری ها ندارد، انجام می شود، این خدمات تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرد.

پرهیز اضافه کرد: تومورها و سرطان ها در سنین بالاتر گریبانگیر افراد می شود و باید در مورد بیماری های دهان و فک به مردم آگاهی داد تا سطح اطلاعات آنها افزایش یابد.

* 40 درصد تجهیزات پزشکی جراحی دهان، فک و صورت داخلی است

دبیر اجرایی هفدهمین همایش جراحان دهان، فک و صورت نیز در این نشست گفت: حدود 40 درصد تجهیزات پزشکی مورد مصرف در جراحی دهان، فک و صورت داخلی است و شرکت های خوبی در زمینه ابزار جراحی فک و صورت در کشور فعالیت می کنند و باید سطح دانش آن در برابر رقابت در بازار جهانی افزایش یابد.

محسن عباسی افزود: اکنون در شرایط تحریم هستیم و امیدواریمان به تولید داخل بیشتر تجهیزات پزشکی برای درمان بیماران در جراحی دهان، فک و صورت است تا به خودکفایی برسیم. ایرنا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.