تاثیر حذف وعده غذایی صبحانه در افزایش احتمال سکته مغزی
نتایج یک بررسی نشان میدهد حذف وعده غذایی صبحانه میتواند خطر بیماریهای قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، گروهی از متخصصان سلامت و تغذیه در آمریکا به مطالعه روی ۶۵۵۰ بزرگسال ۶۵ تا ۷۵ ساله که بیشتر در معرض سکته مغزی قرار دارند، پرداختند. تقریبا ۶۰ درصد از شرکتکنندگان هر روز وعده غذایی صبحانه را دریافت کرده، حدود یک چهارم تنها در برخی روزها و ۱۶ درصد وعده صبحانه را حذف کرده بودند.
هیچ یک از این افراد در شروع مطالعه به بیماریهای قلبی مبتلا نبودند. در مدت زمان ۱۷ سال حدود ۲۳۱۸ مورد فوتی گزارش شد که ۶۱۹ مورد بر اثر بیماریهای قلبی عروقی بوده است.
متخصصان مشاهده کردند افرادی که وعده غذایی صبحانه را حذف کردهاند بیشتر به چاقی و کلسترول بالا دچار هستند.
همچنین این افراد در مقایسه با شرکتکنندگانی که هر روز صبحانه میخوردند ۸۷ درصد بیشتر در معرض مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی بودهاند.
به گزارش ایسنا نتایج بدست آمده از چندین مطالعه نشان میدهد حذف وعده غذایی صبحانه با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای دیابت و فشار خون و کلسترول بالا مرتبط است.
پایان پیام/
مطالب مشابه
-
رئیس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: رعایت زمانبندی مناسب برای صرف غذا در بیماران دیابتی بسیار مهم است، فاصله زمانی زیاد بین وعدههای غذایی باعث افت قند خون در بیمار دیابتی میشود بنابراین نظم و ترتیب در زمان خوردن غذا نقش مهمی در کنترل قند خون این بیماران دارد.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید
شبکههای اجتماعی