۵۰ تا ۸۰ درصد، میانگین افزایش قیمت مکمل‌ها
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، عباس کبریایی‌زاده در نشست آنلاین سندیکای صاحبان صنایع دارویی، درباره استانداردهای مکمل‌ها گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد از مکمل‌ها در داخل کشور تولید می‌شود و تماما تحت نظارت وزارت بهداشت است و سندیکا به صورت مستمر بر روی شرکت‌ها کنترل دارد. با اطمینان می‌گویم که مکمل‌هایی که دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت هستند، دارای کیفیت بوده و مورد تایید هستند.

وی افزود: وزارت بهداشت امسال تصمیم گرفت که ارز مکمل‌ها را نیمایی کند که طبیعتا افزایش قیمت هم خواهد داشت. میانگین افزایش قیمت مکمل‌ها تقریبا حدود ۵۰ تا ۸۰ درصد بوده است. البته در برخی موارد ۳۰ درصد هم داشتیم، درباره مکمل‌های ماهواره ای و مکمل‌هایی که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، نگرانیم، همواره به مردم هشدار دادیم که کالاهایی که به صورت قاچاق وارد می‌شوند، به هیچ وجه مورد تایید نیستند.

در ادامه این نشست محمد عبده‌زاده رییس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران درباره وضعیت ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو، گفت: سندیکای تولیدکننده دارو به صراحت اعلام کرده است که با ارز ۴۲۰۰ موافق نیستیم که دلایل آن را هم به صورت مستند برای روسای قوا ارسال کردیم و تبعات آن را مطرح کردیم و در عین حال راهکار هم برای کمک به بیماران و عدم افزیش پرداخت از جیب بیماران ارائه دادیم.

به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: باید توجه کرد که حوزه دارو با سایر حوزه‌ها متفاوت است. در حال حاضر ۷۰ درصد نهاده‌های تولید ما از ارز ۴۲۰۰ تومانی خارج شدند و در حوزه تولید فقط ماده موثره است که ارز ۴۲۰۰ دریافت می‌کند، پیشنهاد ما این است که یارانه باید به حلقه آخر زنجیره و به مصرف کننده واقعی از طریق بیمه‌ها تعلق گیرد. به این صورت هم قیمت داروها واقعی شده و هم ازسوءاستفاده و قاچاق پیشگیری می‌شود.

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.