چند شرکت دانشبنیان در مورد ساخت کیت تست کرونا در حال فعالیت هستند
معاون علمی و فناوری رییسجمهور در بازدید از شرکتهای دانشبنیان پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی گفت: در حال حاضر چند شرکت دانشبنیان در ساخت و تامین ملزومات مقابله با کرونا فعالیت میکنند و اکنون همه بخشهای کشور از جمله زیستبوم نوآوری، عزم خود را برای مقابله با این بیماری جزم کردهاند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، واحدهای فناوری و شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری خراسان رضوی، دستاوردهای دانش بنیان خود را به سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور ارائه کردند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در دومین بخش از سفر به مشهد مقدس با اشاره به توانمندی کشورمان در تولید داروهای زیست فناور گفت: ۲۲ داروی زیست فناور ایرانساخت در کشور تولید میشود و کشورمان را قطب بی بدیل منطقه در توسعه فناوریهای دارویی کرده است.
وی با اشاره به نقش چشمگیر زیست فناوری در فعالیت شرکتهای دانشبنیان افزود: ۶۰۰ شرکت در حوزه زیستفناوری در کشور فعال هستند و از این حیث رتبه سوم آسیا را در اختیار داریم و باید زمینه صادرات بیشتر این محصولات را فراهم کنیم.
ستاری با اشاره به توانمندی شرکتهای دانشبنیان برای ساخت تجهیزات و ملزومات پیشگیری، تشخیص و مقابله با کرونا گفت: در حال حاضر چند شرکت دانشبنیان در مورد ساخت کیت تست کرونا در حال فعالیت هستند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به توانمندی ساخت ماسکهای نانوفیلتر توسط شرکتهای دانشبنیان داخلی گفت: در حال حاضر تعدادی از شرکتهای دانشبنیان داخلی ضمن این که نیاز کشور به الیاف و فیلترهای نانو را تأمین میکنند، تجهیزات ساخت این محصولات را صادر کنند. این شرکتها در تأمین ملزومات پزشکی نقشی مهم دارند و همه بسیج شدهاند تا کشور را در مقابله با بیماری کرونا یاری کنند.
وی با اشاره به عزم جدی زیست بوم نوآوری برای مقابله ویروس کرونا اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه محصولات سلامت توانمندیهای خوبی دارند و جزو چند کشور اول منطقه در این حوزه هستیم. در رابطه با اتفاقات اخیر، ماسکهای نانو در حال تولید هستند. تنها چند کشور در دنیا میتوانند دستگاههای فیلترهای استریل نانو را بزنند و ایران یکی از این کشورها است.
ستاری ادامه داد: در تمامی حوزهها تعداد قابل توجهی شرکت دانشبنیان داریم، در چند روز گذشته قرارداد حدود پنج میلیون ماسک به کمک شرکتهای دانشبنیان بسته شده است؛ این ماسکها برای کادر پزشکی درمانی استفاده میشود تا آنان در این بحث مشکل خاصی پیدا نکنند، اتفاقات مربوط به ویروس کرونا باید فقط توسط کمیته تعیین شده اطلاعرسانی شود، در زمینه تولید مشکلی وجود ندارد.
به گزارش ایسنا در ادامه این سفر یک روزه، فرآیند توسعه پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری کلید خورد، احداث این پارک علم و فناوری در مساحت پنج هکتار آغاز شده است و خدمات شتابدهی، استقرار، مشاوره، سرمایه گذاری و آزمایشگاه را در اختیار واحدهای فناور و استارتاپ ها قرار میدهد.
در حال حاضر بیش از ۹۰ واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری سلامت و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس، خدمات و محصولاتشان را در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات و ارتباطات به مرحله تجاریسازی میرسانند و عرضه میکنند، در این پارک علم و فناوری رویدادهای حمایتی و ترویجی مختلفی از جمله چهار رویداد استارتاپ ویکند در حوزه داروهای مبتنی بر طب سنتی، متریالهای پزشکی و ژنتیک برگزار شده است.
۵ شرکت فناور از مرکز رشد وارد فضای پارک علم و فناوری شدهاند و فعالان خلاق و دانشآموخته دیگر نیز در حوزههای پزشکی، دارویی و سلولی ایدههایشان را در این مرکز به محصول اولیه تبدیل میکنند.
پایان پیام/
نظر خود را بنویسید