مدیریت وزارت بهداشت در جنگ ۱۲ روزه، الگویی موفق در مواجهه با بحران
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد رئیس‌زاده با اشاره به بحران جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران عملکرد نظام سلامت کشور را در این دوره بحرانی «درخشان» توصیف کرد و از وزارت بهداشت و به‌ویژه وزیر بهداشت بابت مدیریت میدانی و مؤثر تقدیر کرد.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: تیم ملی سلامت در این بحران به‌گونه‌ای عمل کرد که نه‌تنها خدمات درمانی دچار اختلال نشد بلکه با انسجام، سرعت و آمادگی بالا توانست نیازهای فوری را پاسخ دهد. 

وی نقش وزیر بهداشت را در این زمینه «محوری» دانست و افزود: ایشان با اشراف کامل بر زیرمجموعه وزارت بهداشت و حضور مستقیم در مراکز درمانی، موفق شد با ترکیبی از تجربه میدانی دوران دفاع مقدس و دانش دانشگاهی، هدایت بحران را به‌خوبی بر عهده بگیرد.

رئیس‌زاده با اشاره به تخصص وزیر بهداشت در حوزه جراحی عروق و تروما تصریح کرد: دکتر ظفرقندی پیش‌تر نیز در خطوط مقدم دفاع مقدس حضور فعال داشته و این بار نیز با همان روحیه جهادی، فرماندهی میدان سلامت را به دست گرفت. عملکرد موفق معاونت درمان وزارت بهداشت نیز مکمل این مدیریت کلان بود.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از تأمین به‌موقع دارو و تجهیزات پزشکی در طول جنگ ۱۲ روزه به‌عنوان یکی دیگر از نقاط قوت وزارت بهداشت نام برد و تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه را قابل تقدیر خواند.

وی تأکید کرد: ساختار بهداشت و درمان، ستون فقرات هر بحران ملی است. چه در پاندمی کرونا و چه در شرایط جنگی نظام سلامت باید در خط مقدم بماند و این نیازمند حمایت‌های همه‌جانبه دولت، مجلس و سایر ارکان حاکمیتی است.

رئیس‌زاده در پایان با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در حوزه سلامت خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی در بحران‌های آینده لازم است منابع کافی و پایداری به تقویت زیرساخت‌های پدافندی در نظام بهداشت و درمان اختصاص یابد. آمادگی تضمین سلامت ملی است. رکنا

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.