بیمه‌ها فقط تا ۱۴ سالگی را برای خدمات پزشکی اطفال قبول دارند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، رضا شیاری در نشست خبری پانزدهمین کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان که قرار است از ۱۶ تا ۱۹ مهر ۹۸ در بیمارستان فوق تخصصی کودکان مفید برگزار شود اظهار داشت: در کنگره امسال همچون کنگره های قبلی، چالش های اورژانس های کودکان و بیماری های شایع اطفال، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد، در مدت ۴ روز برگزاری کنگره، بیماری هایی دستگاه گوارش کودکان، بیماری های قلبی مادرزادی در کودکان، آسم، موضوع انتقال خون، تشنج در دوره نوزادی، احیای کودکان در اورژانس ها، بیماری های ریوی، و همچنین موضوع استفاده از مکمل ها، مورد توجه قرار گرفته است.

وی به مشکل پوشش بیمه ای خدمات پزشکان متخصص و فوق تخصص کودکان اشاره کرد و افزود: بیمه ها تا ۱۴ سالگی را برای خدمات پزشکی اطفال قبول دارند، در حالی که خیلی از کشورها تا ۱۸ سالگی و بعضا تا ۲۱ سالگی را نیز به عنوان کودک و نوجوان می شناسند، حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد بیماران ناگزیر برای ادامه درمان نزد پزشک متخصص و فوق تخصص کودکان باز می گردند، در این شرایط، بیمه ها، ویزیت و خدماتی که ما در نسخه بیمار تجویز می کنیم را قبول ندارند و در نتیجه بیمار مجبور است از جیب هزینه کند، ما بیمارانی داریم که در یک دوره ۴ ساله تحت درمان قرار می گیرند و لازم است که بیمه در مورد سن کودکان تجدید نظر کند. 

شیاری گفت: اگر یک پزشک عمومی نسخه ای برای بیمار بنویسد، بیمه آن را می پذیرد اما اگر یک متخصص و فوق تخصص کودکان برای بیماری که بالای ۱۴ سال سن دارد و نیاز به خدمات تخصص دارد، نسخه ای تجویز کند، بیمه آن را قبول نمی کند و می بایست متخصص یا فوق تخصص بزرگسالان آن را تجویز کند. در حالی که این بیمار، به تخصص پزشک کودکان نیاز دارد. 
در ادامه فرید ایمان زاده دبیر علمی پانزدهمین کنگره اورژانس و بیماری‌های کودکان اظهار داشت: میزان ویتامین D برخی مکمل ها و مولتی ویتامین ها کم است؛ضمن اینکه بسیاری از کودکان زیر ۲سال به آهن‌، ویتامین D‌، روی و زینک نیاز دارند؛البته برخی کودکان نیاز ندارند اما برای آنها تجویز می شود.

وی اظهار کرد: مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها در کشور زیاد است‌، حتی برخی پزشکان به اجزای ساختاری مکمل ها توجه نمی کنند اما آن را تجویز می کنند، استاندارد مصرف ویتامین ها در ایران ویتامین های AوD است، از هر ۱۰ کودک ایرانی ۸ کودک به دلیل کمبود ویتامین D دچار کجی پا هستند.

ایمان‌زاده در پایان اضافه کرد: بیش از ۱۷ درصد کودکان در سیستان و بلوچستان دچار کمبود آهن دارند، همچنین اسهال ،یبوست‌، استفراغ، درد شکم شایع‌ترین بیماری‌های گوارشی کودکان است، بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی نیز در مدارس شایع‌تر است، یک سرماخوردگی شایع ممکن است به قلب آسیب زده و حتی باعث مرگ شود.فارس _ مهر

پایان پیام/

نظر خود را بنویسید

  • نظرات ارسال شده پس از تایید در وب سایت منتشر خواهند شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشند تایید نمی شوند.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی باشند منتشر نخواهند شد.